Τα πιο χρήσιμα αξεσουάρ για τα μαλλιά σου αυτή τη στιγμή, περιλαμβάνουν headbands αλλά και κλαμεράκια, που θα σε κάνουν να νιώθεις άνετη, αλλά και να είσαι στιλάτη. 

Η καθημερινή μας ζωή έχει αλλάξει. Περνάμε πολλές ώρες στο σπίτι, ειδικά εάν δεν πηγαίνουμε στο γραφείο, βγαίνουμε λιγότερο από πριν και όταν βγαίνουμε είμαστε πολύ προσεκτικοί.

Η μόδα έχει αλλάξει επίσης, με όλες τις τάσεις για ψηλοτάκουνα και τσάντες να έχουν πάει ένα βήμα πίσω, για να δώσουν χώρο σε πιο χρήσιμα κομμάτια.

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά και τα σκουλαρίκια έχουν τεράστια ζήτηση, ενώ είναι ιδανικά και για τα zoom meetings όπου φαίνεσαι απ’ τη μέση και πάνω.

Τα αξεσουάρ που χρειάζονται τα μαλλιά σου

Μεγάλο κλιπ για τα μαλλιά

Πρακτικό, μπορείς να πιάσεις τα μαλλιά σου μόνο μ’ αυτό και να μην χρησιμοποιήσεις λαστιχάκι που αν το πιέσεις πολύ μπορεί να καταστρέψει την τρίχα σου.

jcrew.com

Λαστιχάκια με σχέδια

Αυτά τα λαστιχάκια που έχουν εξωτερικά ύφασμα, σαν κορδέλα, είναι πολύ καλύτερα απ’ τα κλασικά λαστιχάκια, καθώς είναι πιο απαλά με την τρίχα, ενώ θα βρεις πολλά καταπληκτικά σχέδια!

Στέκα

Οι στέκες είναι τόσο πρακτικές και χαιρόμαστε πολύ που έχουν έρθει και πάλι στη μόδα! Ξέχνα όλα τα μαλλάκια που μπαίνουν μέσα στο πρόσωπό σου, αρκεί μια στέκα που να την βάλεις κομψά!

Hair barrette

Πολλά σχέδια και χρώματα και καμία τριχούλα μέσα στο πρόσωπό σου όσο κάνεις εκείνο το σημαντικό meeting. Θα σε βολέψει φοβερά!

Κορδέλα- Μπαντάνα

Πραγματικά δεν ξέρουμε εάν υπάρχει κάτι πιο βολικό γι’ αυτή την εποχή! Μπορείς να την φορέσεις με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, και να τη φοράς απ’ την παραλία το πρωί μέχρι το βράδυ!

μπαντάνες στα μαλλιά

Δες ακόμα:

Τα 4 αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου

Photo: Pexels