Δεν γνωρίζουμε για σένα αλλά εμείς το πρωί με το ζόρι έχουμε χρόνο για να ντυθούμε και να φτιάξουμε έναν καφέ… Και κάπως έτσι μακιγιάζ και μαλλιά περνούν σε δεύτερη μοίρα. Γι’ αυτό και τα αξεσουάρ για τα μαλλιά θα σε σώσουν σε μια δύσκολη στιγμή.

Τα αξεσουάρ για τα μαλλιά, είτε τα επιλέγεις, είτε σου αρέσουν, είτε όχι, μπορούν πραγματικά να τα αναζητήσεις όταν τα μαλλιά σου δεν στρώνουν όταν πετάνε, όταν τα νιώθεις λίγο λαδωμένα ή όταν απλά θέλεις να κάνεις μια πιο ιδιαίτερη εμφάνιση.

Και βρήκαμε τα τέσσερα αξεσουάρ για τα μαλλιά που μας θυμίζουν παλιές εποχές, σου δίνουν ένα retro στιλ και θα κάνουν την εμφάνισή σου πιο minimal χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Και είναι όλα στη μόδα για το 2019!

Τα 4 αξεσουάρ για τα μαλλιά που πρέπει να έχει το νεσεσέρ σου

Headbands

Ή αλλιώς μπαντάνα για τα μαλλιά. Μπορείς να προτιμήσεις ένα σε παστέλ χρώματα που είναι πιο minimal και μοντέρνο. Και να θυμάσαι όσο μεγαλύτερη τόσο και πιο εντυπωσιακή. Φρόντισε να ταιριάζει τουλάχιστον χρωματικά με το υπόλοιπο σύνολο.

Scrunchies

Αν η μπαντάνα για τα μαλλιά σου φαίνεται υπερβολική και too much, τότε σου προτείνουμε μια κορδέλα για μαλλιά. Μπορείς να την επιλέξεις σε σατέν, μετάξι και άλλα υπέροχα υφάσματα.

Προτίμησε τα παλ χρώματα.

Fancy clips

Αυτά τα clips για τα μαλλιά μπορούν πραγματικά να αναβαθμίσουν μια βραδινή σου εμφάνιση. Όταν απλά βαριέσαι να κάνεις τα μαλλιά σου μπούκλα, να τα ισιώσεις, τότε αυτά τα clips είναι κομψά και θηλυκά!

Κορδέλες

Οι συγκεκριμένες κορδέλες είναι κλασικές και διαχρονικές. Μπορεί τα μαλλιά σου να μην στρώνουν, τότε μπορείς να τα πιάσεις έναν χαλαρό κότσο και να βάλεις και την κορδέλα για ένα πιο casual look.

Διαβάστε επίσης:

Συμβουλές για να κρατάνε περισσότερο οι μπούκλες!