“Και σήμερα τι θα κάνουμε με αυτή τη ζούγκλα;” είναι η μόνιμη ερώτηση που σκάει στο μυαλό μου κάθε πρώι και πάω στοίχημα ότι το ίδιο σκέφτεται και η πλειοψηφία των γυναικών… η λύση είναι μία -και όχι γι ακόμα μία φορά δεν θα τα πιάσεις αλογοουρά και θα πας στο γραφείο! (Επιμελώς) ατημέλητες μπούκλες είναι η απάντηση που ψάχνεις και χρειάζεσαι μόλις 15 λεπτά!

Οι ατημέλητες μπούκλες σου, θα σε κάνουν να δείχνεις ανέμελη, σέξι αλλά παράλληλα και περιποιημένη, δεν χρειάζεται χρόνο, ίσως λίγο κόπο όταν τα κάνεις μόνη σου αλλά σίγουρα μετά τις πρώτες 2-3 τούφες θα βρεις τον τρόπο και δεν θα ταλαιπωρηθείς! Το αποτέλεσμα υπέροχο!

Μυστικό:

Μπορείς να κρατήσεις το συγκεκριμένο χτένισμα και μετά τον ύπνο, “διορθώνοντας” απλά 2-3 τούφες και δίνοντας πάλι το ανέμελο ύφος που είχες την προηγούμενη μέρα!

Ο τρόπος είναι απλός…

  1. Χωρίζεις τα μαλλιά σου, σε μικρές τούφες και τις περνάς, μία, μία, με το ειδικό ψαλίδι, αφού πρώτα όμως, το έχεις αφήσει να ζεσταθεί λίγη ώρα.
  2. Εάν δεν τυλίξεις όλες τις τούφες με την ίδια φορά, αλλά τις πάς μία έτσι και μία αλλιώς, θα αποκτήσεις ακριβώς αυτό το αποτέλεσμα, που επιθυμείς, το γνωστό μη στημένο, ελαφρώς ατημέλητο.
  3. Δες στη φωτογραφία τα διαφορετικά είδη μπούκλας που μπορείς να πετύχεις ανάλογα με το πώς τα γυρνάς γύρω από το ειδικό ψαλίδι για μπούκλες.

Tip 1 για ατημέλητες μπούκλες!

Για να κρατήσεις το αποτέλεσμα και να μην πέσουν αμέσως οι μπούκλες σου, καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσεις μαλακτική ή κρέμα μαλλιών, για σήμερα, στο τελείωμα του λουσίματός σου, γιατί τα μαλλιά σου, θα αποκτήσουν βάρος, η τρίχα θα μαλακώσει και δεν θα σταθούν, πάνω από λίγα λεπτά.

Tip 2 για ατημέλητες μπούκλες!

Για έξτρα κράτημα, όταν περάσεις όλες τις τούφες με το σίδερο για τις μπούκλες αναποδογύρισε το κεφάλι σου, τίναξε τα μαλλιά σου, βάζοντας τα δάχτυλα μέσα και ρίξε λακ, σ’ όλο το κεφάλι σου, ειδικά στις ρίζες, αν θες όγκο.