Όταν μιλάμε για εβδομάδα μόδας, δεν μιλάμε μόνο για μόδα αλλά και για ομορφιά. Σε κάθε fashion show γίνεται ένας μικρός πανικός στα backstage για το μακιγιάζ των μοντέλων…

Μπορεί φέτος η τάση στο μακιγιάζ να είναι πολύ ως αρκετά natural, αλλά οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν την διαφορά στο μακιγιάζ! Οι make- up artists έχουν αρχίσει να υποστηρίζουν ιδιαίτερα το natural μακιγιάζ και ν’ αποφεύγουν τα make-up looks υπερπαραγωγή!

Ένα από τα αγαπημένα μου make-up looks στην περασμένη εβδομάδα μόδας του Μιλάνου ήταν στο fashion show του Moschino. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και αυτήν την σεζόν, ο Jeremy Scott μας ενθουσίασε με τις επιλογές που έκανε στο μακιγιάζ των μοντέλων του.

Για πρώτη φορά ο Jeremy Scott κράτησε μια natural βάση στο μακιγιάζ του fashion show. Δηλαδή, τι εννοώ; O make-up artist του fashion show Kabuki τοποθέτησε μια ενυδατική βάση για μακιγιάζ, concealer για να δώσει φως στις περιοχές που ήθελε και στην συνέχεια τοποθέτησε μια καφέ με πορτοκαλί αποχρώσεις σκιά για τα μάτια, την οποία έβαλε μόνο στο κινητό βλέφαρο και λίγο bronzer στα ζυγωματικά από κάτω (όπως πάντα!).

Ποια είναι η λεπτομέρεια τώρα που αλλάζει όλο το μακιγιάζ από απλό σε ένα super glamour; Είναι τα μεταλλικά χείλη που είχαν τα μοντέλα στο fashion show S\S 2019.

O make-up artist Kabuki τοποθέτησε πρώτα ένα μολύβι για τα χείλη, που, πέρα από το περίγραμμα, το τοποθέτησε σ’ όλη την επιφάνεια των χειλιών.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε μια liquid σκιά για τα μάτια αλλά και glitter στα χείλη για πετύχει το παρακάτω αποτέλεσμα που φαίνεται στη φωτογραφία:

natural μακιγιάζ

Πώς σου φαίνεται η συγκεκριμένη ιδέα για τα χείλη σου; (Που μπορείς και εσύ άνετα να δημιουργήσεις τέτοια χείλη στο σπίτι μόνη σου!).

Διαβάστε ακόμα:

Έπεσε η αυλαία για το MFW με τον πιο ανατρεπτικό τρόπο! | Photos

LFW: Τα καλύτερα beauty looks που είδαμε στην εβδομάδα μόδας στο Λονδίνο (Photos)