4 σημαντικά λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση

LIKE US ON FACEBOOK

Το καλοκαίρι έχει αρχίσει για τα καλά και εσύ πρέπει να προστατεύεις το δέρμα σου και τα μαλλιά σου όσο καλύτερα γίνεται απ’ τις βλαβερές UV ακτινοβολίες του ήλιου. Ποια είναι τα 4 σημαντικά λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση;

Όπως, έχουμε πει η σωστή αντιγήρανση έρχεται αρχικά απ’ την προστασία απ’ τον  ήλιο και έπειτα απ’ την σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας. Φυσικά μαζί με την skincare ρουτίνα σου που πρέπει να προσέξεις και την make-up ρουτίνα σου. Ποια είναι τα 4 σημαντικά λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση;

Μέσα στο καλοκαίρι μερικές φορές κάνεις λάθη που μοιάζουν αθώα, αλλά εάν το καλοσκεφτείς καλύτερα μόνο αθώα δεν είναι…

Το iPop σου δείχνει τα 4 πιο σημαντικά λάθη που κάνεις με την καλοκαιρινή σου περιποίηση

Αντηλιακό μαλλιών

Αρκετές φορές παραλείπεις να βάλεις αντηλιακό στα μαλλιά σου. Αυτό σημαίνει ότι αφήνεις τα μαλλιά σου απροστάτευτα στις UV ακτινοβολίες. Οπότε μαζί με το σώμα σου και το πρόσωπο σου, μην ξεχνάς να ψεκάσεις με αντηλιακό τα μαλλιά σου.

Ενυδάτωσε το δέρμα σου, με τον καλύτερο τρόπο

Σίγουρα το δέρμα σου θα διψάει για ενυδάτωση. Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι είναι να απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα δύο φορές την ημέρα. Εάν στο σώμα σου «κάθεται» αρκετά βαριά, μπορείς να την αντικαταστήσεις με ένα ξηρό λάδι της επιλογής σου. Τα λάδια σώματος σου δίνουν μια λάμψη αλλά και ένα φοβερό άρωμα, το μόνο που μένει είναι να διαλέξεις το αγαπημένο σου.

λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση

Foundation

Αλλάζει ο καιρός, αυτόματα αλλάζεις και το χρώμα στο foundation σου. Το καλοκαίρι επειδή μαυρίζεις καλό θα ήταν να σκουρύνεις κάποιους τόνους το foundation σου για ένα σωστό make-up look. Μέσα στο καλοκαιρινό σου νεσεσέρ μην ξεχνάς να κρατάς μια τερακότα μαζί σου για να κάνεις πιο θερμό το πρόσωπο σου.

Μάσκαρα και μολύβι

λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση

Φυσικά, η μάσκαρα και το μολύβι ματιών πρέπει να είναι αδιάβροχα αλλιώς θα τρέχουν απ’ τα μάτια σου και αυτό δεν το θες καθόλου. Αν θες το αποτέλεσμα να μην βγει έντονο τότε αντικατέστησε το μαύρο μολύβι με ένα καφέ. Προσοχή με την ποσότητα για να μην βγεις έξω…λες και σου έχουν ρίξει μπουνιά!

Διαβάστε επίσης:

Τα δυο must προϊόντα που θέλεις στην καθημερινή σου ρουτίνα

Photo: Liveabout.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved