Εάν είσαι από τα beauty junkie girls, σίγουρα αυτό το νέο θα σε κάνει χαρούμενη! Το συγκεκριμένο νέο προϊόν έχει να κάνει με το μαύρισμα κι υπόσχεται τέλειο αποτέλεσμα χωρίς να πρέπει ν’ ανησυχείς για τους πορτοκαλί λεκέδες που μπορεί ν’ αφήσει στο δέρμα σου ή το ν’ αφήσει σημάδια στα ρούχα και τις πετσέτες σου.

Η τελευταία καινοτομία για το μαύρισμα λέγεται water self tanners, τα οποία προσφέρουν ένα ομοιόμορφο μαυρισμένο δέρμα, χωρίς να χρειάζεται να κάτσεις ώρες στον ήλιο.

Για να δούμε, όμως, τι ακριβώς είναι αυτά τα «θαυματουργά νερά» και πώς μπορείς να τα εφαρμόσεις στο δέρμα σου για ένα μεταξένιο-χρυσό bronze αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου;

water self tanners

Τα water self tanners είναι σαν νερό, θυμήσου λίγο πώς είναι τα νερά καθαρισμού για το μακιγιάζ σου; Κάπως έτσι είναι τα συγκεκριμένα self tanners, αφού παίρνουν το χρώμα αλλά και τον τόνο του δέρματος σου χωρίς ν’ αφήνουν σημάδια, όπως κάνουν γενικά τα self-tanners σε μορφή κρέμας.

Θα σε βοηθήσει ιδιαίτερα το γεγονός ότι κατά τη διάρκεια της διαδικασίας εφαρμογής φαίνεται ποιες περιοχές του δέρματος σου καλύπτονται (λόγω του νερού) και ποιες όχι. Τα water self tanners έχουν μεταξένια και ελαφριά σύνθεση χωρίς ένδειξη λιπαρότητας (άλλο ένα plus που έχουν).

water self tanners

Μπορείς να το εφαρμόσεις σαν να απλώνεις μια απαλή κρέμα σώματος και αμέσως θα μπορείς να συνεχίσεις για την ημέρα σου, φυσικά, χωρίς να ανησυχείς για μεταφορά χρωμάτων στα ρούχα σου.

water self tanners

Τα συγκεκριμένα water self tanners είναι πολύ ενυδατικά, μιας και έχουν βάση το νερό. Οπότε, πέρα απ’ το ότι σου δίνουν ένα bronze εφέ στο δέρμα σου, παράλληλα προσφέρουν και μια βαθιά ενυδάτωση σ’ όλο σου το σώμα.

Επιπλέον, ενσωματώνουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας στα παρασκευάσματα μαυρίσματος και συνδυάζουν μια καθαρή, πολυτελή φόρμουλα που αφαιρεί πολλά από τα μειονεκτήματα που σχετίζονται γενικά με τα self-tanners.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτό είναι το αγαπημένο self-tan της Kim Kardashian

Μυστικά για να διατηρήσεις για περισσότερο καιρό το μαύρισμα των διακοπών