Δεν χρειάζεται να είσαι master του μακιγιάζ για να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο εκφραστικά. Το να γνωρίζεις μερικά μυστικά είναι το “κλειδί” για την επιτυχία! Απόκτησε σαγηνευτικό βλέμμα ακολουθώντας τις συμβουλές ενός makeup artist.

Η Lily, μια νεαρή αλλά ταλαντούχα makeup artist μοιράστηκε με το Brightside μερικά μικρά μυστικά για το μακιγιάζ των ματιών σου!

Προσοχή στα φρύδια

Δίνοντας έμφαση στα φρύδια σου, μπορείς να βελτιώσεις τη συνολική συμμετρία του προσώπου σου. Το σχήμα των φρυδιών σου μπορεί να κάνει το πρόσωπό σου στενότερο ή ευρύτερο.

Οι σκιές των ματιών και τα μολύβια των φρυδιών μπορούν να σε βοηθήσουν να φτάξεις το τέλειο σχήμα στα φρύδια σου.

Λευκό μολύβι

Εάν θέλεις να κάνεις τα μάτια σου να φαίνονται λαμπερά, απλά εφάρμοσε λευκό μολύβι ματιών ή υγρό eyeliner στην κάτω γραμμή. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως εκείνη του μαργαριταριού, είναι τέλειες γι’ αυτή τη δουλειά!

Μεγάλο όπλο σου το highlighter

Για να δώσεις έμφαση στα μάτια σου, χρησιμοποίησε highlighter, το οποίο θα σε κάνει να φαίνεσαι νεότερη και φρέσκια! Μόλις τελειώσεις με τη βάση και τα φρύδια σου, άπλωσε το highlighter στο κόκκαλο του φρυδιού, στα ζυγωματικά και την εσωτερική γωνία του ματιού σου.

Oι βλεφαρίδες σου είναι το παν

Αν οι βλεφαρίδες σου δεν είναι μεγάλες, τότε θα πρέπει να τις κάνεις να φαίνονται πιο μεγάλες με τη mascara. Ξεκίνα απ’ τη βάση της βλεφαρίδας και συνέχισε προς τα άκρα, με κινήσεις προς τα πάνω.

Μπεζ σκιά

Μια ανοιχτόχρωμη παλέτα με σκιές ματιών είναι ιδανική για όλες χωρίς εξαιρέσεις! Εφάρμοσε μια σκιά σε μπεζ χρώμα, ξεκινώντας με πιο ανοιχτό χρώμα στην εσωτερική γωνία του βλεφάρου σου, ενώ στην εξωτερική γωνία η απόχρωση σκουραίνει.

Μην φοβάσαι το χρώμα

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις πολύχρωμες σκιές ματιών για πιο έντονο αποτέλεσμα. Μια λύση win-win είναι να χρησιμοποιήσεις τη σκιά που ταιριάζει με το χρώμα των ματιών σου. Για να φωτίσεις το βλέμμα σου, εφάρμοσε συμπληρωματικά χρώματα.

Photos: Brightside