Το καλοκαίρι, ημερολογιακά και μόνο, μόλις τελείωσε. Finito, caput, finalmente, endlich, the end. Αντί να κάθεσαι να κλαις, λοιπόν, για τις στιγμές ανεμελιάς που πέρασαν πήρες απόφαση να κάνεις την αλλαγή και ψάχνεις πώς θα κουρευτείς για το Φθινόπωρο. Για να μην χαοθείς στα άδυτα της google σου έχουμε πηγή έμπνευσης!

Ο Σεπτέμβριος για πολλούς είναι το σημείο μηδέν, η άτυπη πρωτοχρονιά! Μαζί με τους στόχους που θα βάλεις, λοιπόν, για την “νέα χρονιά” αποφάσισες να δώσεις νέα πνοή στην εμφάνιση σου και ψάχνεις πώς θα κουρευτείς για το Φθινόπωρο. Βρήκαμε όλα τα trends, όλες τις celebrities που τα έχουν υιοθετήσει, μιλήσαμε με hair stylists και hair colorists και σου παρουσιάζουμε τα πιο μοντέρνα και trending κουρέματα για το Φθινόπωρο 2019!

Πώς θα κουρευτείς για το Φθινόπωρο;
Ιδού οι προτάσεις…

Για κοντά μαλλιά: Tousled Bob

Αν ο ήλιος και η θάλασσα άφησαν τα σημάδια στις άκρες των μαλλιών σου ήρθε η ώρα να τα αποχαιρετήσεις και να υιοθετήσεις το πιο μεγάλο trend του 2019: τα κοντά μαλλιά!

Η Ashley Graham έκανε το μεγάλο βήμα, έκοψε τα μαλλιά της κοντά κρατώντας το μήκος όμως ώστε να είναι  αρκετά ευπροσάρμοστο ώστε οι επιλογές στα χτενίσματα να μην είναι περιορισμένες.

*Άλλες celebrities που αγάπησαν το Tousled Bob κούρεμα:

Irina Shayk

Charlize Theron

Selena Gomez

Το μακρύ καρέ ταιριάζει ουσιαστικά σε όλα τα σχήματα προσώπου (οβάλ, στρογγυλό, τετράγωνο ή και σχήμα καρδιάς)! Μπορείς να προσθέσεις   αφέλειες ή φράντζα και να απογειώσεις το lob κούρεμα σου.

Για πολύ κοντά μαλλιά: Choppy Pixie

Αν είσαι έτοιμη για κάτι πολύ δραματικό, δώσε εντολή στον κομμωτή σου να κόψει πολύ κοντά τα μαλλιά σου, το Φθινόπωρο είναι η περίοδος των αλλαγών άλλωστε! Αυτό το τολμηρό pixie είναι ιδιαίτερα επιλογή για τις γυναίκες με ίσια μαλλιά με λεπτή τρίχα. Εάν η τρίχα είναι πιο παχιά ή μαλακή θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για το καθημερινό styling.

H Kerry Washington αποχωρίστηκε την πολύ μακριά της κόμη και εμείς την θαυμάσαμε!

*Άλλες celebrities που αγάπησαν το Choppy Pixie κούρεμα:

Ruby Rose

Viola Davis

Pink

To συγκεκριμένο κούρεμα ταιριάζει σε σχεδόν όλα τα σχήματα προσώπου (Οβάλ- το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για αυτό το σχήμα προσώπου! Μακρύ, σχήμα καρδιάς, στρογγυλό, τετράγωνο και διαμάντι!).

Για μεσσαίου μήκους μαλλιά: Bouncy Volume

Δεν έχει σημασία αν προσπαθείς να μακρύνεις τα μαλλιά σου ή αν θέλεις να τα κοντύνεις από ένα πιο μακρύ κούρεμα, αυτό το  in-between μήκος είναι ιδανικό!  Επιπλέον, αυτό το κούρεμα είναι το απόλυτο για να δώσεις τον επιθυμό  va-va-voom όγκο.

H Lisa Kudrow έχει υιοθετήσει αυτό το μήκος μαλλιών και τονίζει τα χαρακτηριστικά τουπροσώπου της!

*Άλλες celebrities που αγάπησαν το Bouncy Volume κούρεμα:

Halle Berry

Emma Watson

https://www.instagram.com/p/Bqpqs89HDVy/

Katy Perry

To Bouncy Volume κούρεμα ταιριάζει ιδιαίτερα σε πιο μακριά πρόσωπα!

Για μακριά μαλλιά: Long Layers and Warmer Tones

Εάν τα μαλλιά σου είναι υγιή τότε το ψαλίδι δεν χρειάζεται να αφαιρέσει πολά εκατοστά από τις άκρες! Ήρθε η ώρα να αφήσεις το λαστιχάκι στην άκρη και να αναδείξεις το μήκος των μαλλιών σου!

H Jessica Alba είναι ίσως το καλύτερο παράδειγμα!

Και πώς θα αναδείξεις το μήκος; Δημιουργώντας όμορφα layers, και παίζοντας με το χρώμα! Το φθινόπωρο έχει όμορφες αποχρώσεις και γιατί να μην τις δοκιμάσεις στα μαλλιά σου; Ξανθό για να φυλακίσεις την λάμψη του καλοκαιριού με ζεστούς τόνους για να φέρεις το φθινόπωρο μία στάλα πιο κοντά!

*Άλλες celebrities που αγάπησαν το Long Layers and Warmer Tones κούρεμα:

Gigi Hadid

*Και σας μην μας άρεσαν αυτά που είπε για την Μύκονο… το μαλλί της είναι φανταστικό!*

Sarah Jessica Parker

Heidi Klum