Το προϊόν που χαρίζει λαμπερά μαλλιά στην Gigi Hadid το αντέχει και η δική σου τσέπη!

LIKE US ON FACEBOOK

Το προϊόν που χαρίζει λαμπερά μαλλιά στην Gigi Hadid το αντέχει και η δική σου τσέπη! Το μοντέλο αποκάλυψε το μυστικό της κι εμείς δεν βλέπουμε την ώρα να το δοκιμάσουμε για να δούμε το αποτέλεσμα!

Η Gigi Hadid αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της ορισμένα απ’ τα μυστικά ομορφιάς της και τελικά δεν είναι τόσο δύσκολο να τα αντιγράψουμε.

Το μοντέλο αναφέρθηκε στις συμβουλές που της είχε δώσει ο Bryce Scarlett, ο επί χρόνια συνεργάτης της και ο άνθρωπος που επιμελείται τα μαλλιά της, προκειμένου να παραμείνουν υγιή και λαμπερά, χωρίς να επηρεάζονται απ’ τις συνθήκες του περιβάλλοντος.

Το βασικό προϊόν που χρησιμοποιεί η Gigi Hadid στα μαλλιά της είναι το λάδι καρύδας, το οποίο θα βρεις στην αγορά σε τιμή χαμηλότερη από 10 ευρώ.

Συγκεκριμένα, το μοντέλο σχολίασε πως «δεν με αφήνουν να κάνω τίποτα στα μαλλιά μου. Ο στόχος μου είναι να τα διατηρώ υγιή. Όταν έχω άδεια και μπορώ να μείνω σπίτι, βάζω λάδι καρύδας στα μαλλιά, τα πιάνω κότσο και έπειτα από αρκετή ώρα τα ξεπλένω. Αυτό που προσέχω είναι να βάλω πρώτα το σαμπουάν και έπειτα το νερό. Η διαδικασία αυτή έχει σημασία, αφού αν πέσει πρώτα νερό πάνω στο λάδι και έπειτα το σαμπουάν, το προϊόν δεν θα καταφέρει να αφαιρέσει τη λιπαρότητα».

Μπορείς να βρεις λάδι καρύδας σε διάφορα σημεία πώλησης, σε τιμή που ξεκινάει περίπου απ’ τα 5,50 ευρώ.

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved