Πώς να βάλεις το κόκκινο κραγιόν χωρίς να φαίνεσαι αστεία; (Videos)

LIKE US ON FACEBOOK

Το κόκκινο κραγιόν όσο και να το αγαπάμε, η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές μας παιδεύει γιατί αν κάνουμε έστω κι ένα μικρό λάθος, αυτό φαίνεται! Και τότε νιώθεις όλα τα βλέμματα πάνω σου να κοιτούν το σημείο που σου ξέφυγε και σε κάνει να νιώθεις αστεία! Εντάξει, η αλήθεια είναι ότι δεν κοιτούν όλοι εκείνο το σημείο, αλλά εσύ έτσι αισθάνεσαι κι έχει μεγάλη σημασία το πώς αισθάνεσαι!

Πώς να βάλεις το κόκκινο κραγιόν χωρίς να φαίνεσαι αστεία, λοιπόν; Παρακάτω έχουμε μαζέψει τα καλύτερα tutorials για κόκκινο κραγιόν που κυκλοφορούν στο Internet ώστε να πάρεις μαθήματα απ’ τους καλύτερους και να είσαι γεμάτη αυτοπεποίθηση την επόμενη φορά που θα αποφασίσεις να βάλεις το αγαπημένο σου lipstick.

Lipstick GIF - Find & Share on GIPHY

Πριν πάμε, όμως, στα videos θα σου πούμε μερικούς χρυσούς κανόνες για το κόκκινο κραγιόν!

  • Aρχικά θα πρέπει να έχεις σίγουρα κι ένα κόκκινο μολύβι χειλιών. Με το μολύβι χειλιών θα φτιάξεις ένα σωστό, ωραίο περίγραμμα, το οποίο θα γεμίσεις μετά με το κόκκινο κραγιόν σου.
  • Πριν γεμίσεις, όμως, το περίγραμμα που έφτιαξες με το κόκκινο κραγιόν σου, θα πρέπει να το γεμίσεις και με το μολύβι χειλιών για να έχεις πιο σταθερό αποτέλεσμα που θα διαρκέσει!
  • Στη συνέχεια, άπλωσε το αγαπημένο σου κόκκινο κραγιόν με μια γενναία στρώση, με προσοχή να μην ξεφύγεις απ’ το περίγραμμα!
  • Ολοκλήρωσε το αποτέλεσμα με λίγο lip gloss εάν επιθυμείς!

Αυτοί ήταν οι βασικοί κανόνες για να βάλεις σωστά το κραγιόν (αλλά και οποιοδήποτε κραγιόν), τώρα σειρά έχουν οι ειδικοί, οι οποίοι στα  tutorials τους σου δείχνουν πώς ακριβώς να κάνεις γεμάτα, κατακόκκινα χείλη που θα φαίνονται πιο σαρκώδη, πώς να κάνεις ombré κόκκινα χείλη, πώς να πετύχεις πιο glossy αποτέλεσμα, αλλά και πώς να συνδυάσεις κόκκινα χείλη και κόκκινα… μάτια!

Ναι, είναι κι αυτό μια τάση και πριν την δεις, μην την κοροϊδέψεις!

Θα λατρέψεις αυτά τα tutorials και θα γίνουν ο μπούσουλάς σου για το μακιγιάζ σου την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου!

Tutorial για γεμάτα, κατακόκκινα χείλη

Tutorial για ombré κόκκινα χείλη

Tutorial για πιο glossy αποτέλεσμα

Tutorial για να συνδυάσεις κόκκινα χείλη και κόκκινα μάτια

Δες κι αυτό:

Το κόκκινο κραγιόν που σου πηγαίνει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου

Photo: COURTESY OF CURLSFOTHEGIRLS

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved