Το YouTube μπήκε στα Ελληνικά σπίτια περίπου από το 2011-12, αλλά ποιος περίμενε ότι λίγα χρόνια μετά, ορισμένες γυναίκες που πήραν την απόφαση να κάνουν κάποια βιντεάκια για την πλάκα τους (για το ποια είναι η skincare routine ή πώς τοποθετούν το foundation), τώρα θα είχαν την δική τους επιχείρηση πάνω στο χώρο ομορφιάς και θα έβγαζαν χιλιάδες ευρώ μόνο για ένα τους post στο Instagram; Λοιπόν, ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες beauty YouTuber στον κόσμο;

Αν θες για παράδειγμα, να σου κάνουν promotion σε κάποιο προϊόν αυτές οι γυναίκες θα πρέπει να πληρώσεις πολλά, για την ακρίβεια χιλιάδες ευρώ! Δεν μιλάμε για τέσσερις χιλιάδες, αλλά ούτε και για έξι χιλιάδες, μιλάμε για ένα χρηματικό ποσό που ξεπερνά τις δέκα χιλιάδες ευρώ ανά post στο Instagram (ας μην μιλήσουμε για το πόσο θα παίρνουν για ένα ολόκληρο βίντεο στο κανάλι τους στο Youtube!). Κάνε λίγη υπομονή και θα σου αποκαλύψουμε ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber ;

Λοιπόν, μήπως να το ξανά σκεφτείς; Αν έχεις ταλέντο στο μακιγιάζ ή σου αρέσει αυτή η τέχνη, μήπως να το κάνεις και εσύ επάγγελμα; Never say never, σε αυτήν την ζωή!

Ποιες είναι τώρα αυτές οι όμορφες, έξυπνες κυρίες και οι βασσίλισσες του Υoutube; Ποιες είναι οι πιο ακριβοπληρωμένες beauty YouTuber;

Huda Kattan (ή αλλιώς Huda Beauty)

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

Η πιο ισχυρή business woman στα Αραβικά Εμιράτα κερδίζει 33 χιλιάδες δολάρια για ένα της post στο Instagram (όχι δύο, όχι τρία, αλλά για κάθε ένα post…)!

Zoe Sugg

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

H Sugg ζητάει 16 χιλιάδες δολάρια για ένα της post στο Instagram, Ναι! Πολύ καλά άκουσες… 16 χιλιάδες δολάρια για ένα ποστ, ελπίζω το editing της φωτογραφίας να συμπεριλαμβάνεται μέσα στην τιμή!

Jeffree Star

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

Με τα παραπάνω ποσά η Jeffree Star θεωρείται αρκετά οικονομική. Η Jeffree Star αμείβεται με 10.500 χιλιάδες δολάρια για κάθε ένα από τα post που κάνει στο Instagram.

Desi Perkins

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

Ξέρεις στα πόσο ανέρχεται η περιουσία της Perkins; Στα 800 χιλιάδες δολάρια!

Kandee Johnson

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

Η νεαρή και πολύ καινούργια YouTuber, Kandee Johnson έχει ήδη καταφέρει kai κερδίζει 4 εκατομμύρια δολάρια στην αρχή της καριέρα της. Τρέμε Kylie Jenner!

Michele Phan

πιο ακριβοπληρωμένες beauty ΥouTuber

Οι τραπεζική λογαριασμοί της Michele Phan φτάνουν το ποσό των 50 χιλιάδων δολαρίων. Για αρχή κάτι είναι και αυτό…!

Λοιπόν, μήπως να το ξανασκεφτείς;;;

Διαβάστε επίσης:

Η Gina είναι η YouTuber που κάθε γυναίκα θέλει στη ζωή της