Μετά από τα fashion trends από τις εβδομάδες μόδας της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου, του Μιλάνου και του Παρισιού, έρχονται τα beauty trends. Έχεις αναρωτηθεί ποια σκιά μπορεί να είναι τεράστια τάση φέτος τον Χειμώνα; Αν όχι, έχω αναρωτηθεί εγώ για σένα.

Το natural makeup είναι από τις μεγαλύτερες τάσεις του Χειμώνα (και να μην σου πω ότι είναι ακόμα και του επόμενου Καλοκαιριού), αλλά εάν είσαι από τις λίγο extra γυναίκες στο μακιγιάζ, δεν θα θέλεις να συμβιβαστείς με την natural τάση της εποχής. Ναι, σε καταλαβαίνω, γι’ αυτό σήμερα θα σου πω ποιο χρώμα σκιάς ματιών θα αναστατώσει την κάθε γυναίκα! Ποια είναι η μεγαλύτερη τάση στις σκιές φέτος τον Χειμώνα;

Η γνωστή makeup artist των celebrities, Pat McGrath, αποκάλυψε ότι η μπλε σκιά ματιών είναι μοντέρνα και τολμηρή για τον  Χειμώνα που έρχεται. Ναι, σωστά άκουσες, η μπλε σκιά ή αλλιώς η cobalt blue.

τάση στις σκιές

Ανεξάρτητα από ποια απόχρωση θα επιλέξεις, θα σου πρότεινα να τοποθετήσεις την σκιά με το χέρι σου ή θέλεις οπωσδήποτε πινέλο, τότε χρησιμοποίησε ένα φαρδύ και πυκνό πινέλο (bleeding) για να εφαρμόσεις την ακαταμάχητη μπλε σκιά στο κινητό βλέφαρο.

τάση στις σκιές

Επίσης, μπορείς να κάνεις ένα μπλε 70s smokey eye look, που είναι και αυτό άλλη μια από τις τάσεις για τον φετινό Χειμώνα (όχι μόνο το μπλε, αλλά γενικά τα χρώματα στο smokey eye). Θυμήσου πώς ήταν οι beauty τάσεις στα 70s!

τάση στις σκιές

Note!

Καλό θα ήταν να εφαρμόσεις ένα eyeshadow primer, πριν απλώσεις την μπλε σκιά για ένα πολύωρο σταθερό φινίρισμα. Επίσης, δεν θα λερωθείς πολύ εάν σου πέσει παραπάνω σκιά, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι καλό blend στην σκιά.

Διάβασε ακόμα:

Το κόκκινο κραγιόν που σου πηγαίνει ανάλογα με το χρώμα της επιδερμίδας σου