Ποια είναι τα ελκυστικά αρώματα; Ποια μυρωδιά κάνουν τις γυναίκες κυριολεκτικά ακαταμάχητες για τους άντρες; Και ποια μυρωδιά κάνουν τις γυναίκες να αισθάνονται σαν την Beyoncé;

Το άρωμα είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα που έχει την δύναμη να αλλάζει εντελώς την διάθεση, αλλά και να σου θυμίζει ένα συγκεκριμένο άτομο. Ναι, οι προτιμήσεις στο άρωμα είναι ένα τελείως προσωπικό θέμα για την κάθε μια γυναίκα στον πλανήτη. Γνωρίζεις, όμως, ότι υπάρχουν μερικά ελκυστικά αρώματα, μυρωδιές που δεν αλλάζουν ούτε στο δέρμα αλλά ούτε και στο φύλο;

Έχεις αναρωτηθεί πως ένα μοναδικό άρωμα έχει τη δύναμη να σε κάνει να ταξιδέψεις σε έναν άλλο κόσμο; Η αίσθηση που σου αφήνει ένα άρωμα, σου διεγείρει τις νευρικές απολήξεις στο πίσω μέρος του εγκεφάλου σου, που ονομάζεται limbic και της μύτης για το οποίο είναι υπεύθυνο για τα συναισθήματα σου. Ναι, καλά άκουσες! Έτσι, αυτά είναι τα αρώματα που δίνουν έναν άλλο αέρα και μια πιο σέξι αίσθηση στα άτομα που είναι τριγύρω σου.

Γι’αυτό τον λόγο, παρακάτω θα διαβάσεις, ποιες είναι sexy και πιο τολμηρές μυρωδιές των αρωμάτων που αναστατώνουν όλες τις αισθήσεις…!

ελκυστικά αρώματα

Βανίλια

Η βανίλια είναι ένα από τα πιο κοινά σημεία βάσης για κάθε άρωμα και όχι μόνο, γιατί είναι και το πιο δημοφιλές άρωμα όλων των εποχών που κάνει τους άντρες να «ξεφεύγουν» αρκετά…Με λίγα λόγια, είναι ένα φυσικό αφροδισιακό άρωμα που μπορεί να διαρκέσει πάνω από 8 ώρες.

Λεβάντα

Μην μου πεις ότι σου θυμίζει το μπάνιο της γιαγιά σου αυτή η μυρωδιά, γιατί κρύβει μια γοητεία. Τι εννοώ με αυτό; Η λεβάντα θεωρείται το βότανο της αγάπης και έχει προσελκύει τους άνδρες πριν καν γίνουν γνωστά τα μπουκάλια των αρωμάτων. Εάν δεν θες να το εφαρμόσεις στο δέρμα, μπορείς πολύ άνετα να το τοποθετήσεις στα ρούχα ή μέσα στην ντουλάπα για να έχεις ένα αισθησιακό άρωμα και στα ρούχα σου πέρα από το δέρμα σου.

ελκυστικά αρώματα

Ξύλο και leather

Τα ξυλώδη αρώματα,  όπως το σανδαλόξυλο και το πιπέρι, διεγείρει τους άντρες καθώς έχουν τη δύναμη να αυξήσουν τις αισθήσεις σου και να τις περάσουν σε άλλο level! Επιπλέον, η γλυκιά εξωτική μυρωδιά του σανδαλόξυλου έχει ένα ηρεμιστικό αποτέλεσμα σε όλο το κορμί σου.

Πορτοκάλι

Το άνθος της πορτοκαλιάς λέγεται ότι ξυπνά τις αισθήσεις και, σε πρόσφατη μελέτη, αναφέρθηκε ότι αυτό συμβαίνει τουλάχιστον στο 20% των ανδρών. Το πορτοκάλι, μπορείς να το βρεις σε πολλά δημοφιλή αρώματα από κάθε luxury brand.

Διάβασε και πόσο άρωμα πρέπει να βάζεις κάθε φορά!

Διαβάστε επίσης:

Το άρωμα σου μπορεί να σου προκαλεί πονοκέφαλο. Κυριολεκτικά!

Photo: DMITRIYTITOV/GETTY IMAGES