Εάν δεν είσαι ικανοποιημένη με τις βλεφαρίδες σου και δεν αντέχεις την κόλλα που χρειάζεται για να βάλεις ψεύτικες, ίσως οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι για σένα.

Δεν ξέρουμε εάν το έμαθες αλλά οι μαγνητικές βλεφαρίδες είναι το νέο trend στις βλεφαρίδες. Γι’ αυτό το λόγο μαζέψαμε όλα όσα πρέπει να ξέρεις από το τι είναι οι μαγνητικές βλεφαρίδες μέχρι το πώς μπορείς να τις τοποθετήσεις.

Πώς δουλεύουν;

Κάθε λωρίδα βλεφαρίδων είναι ενσωματωμένη με σχεδόν αόρατους μαγνήτες στην βάση. Για να τις βάλεις, ενσωματώνεις τις φυσικές σου φλεβαρίδες μέσα σε δύο μαγνητικές. Η μία λωρίδα πάει προς τα κάτω και η δεύτερη προς τα πάνω, έτσι κουμπώνουν μαζί στην σωστή θέση.

Τι είδος πρέπει να αγοράσω;

Υπάρχουν μαγνητικές βλεφαρίδες για ολόκληρο βλέφαρο ή για τα σημεία που θες εσύ να τονίσεις. Υπάρχουν με φυσική τρίχα ή με συνθετική (την οποία πρέπει να προσέξεις εάν έχεις ευαίσθητα μάτια). Εάν είσαι καινούργια σε αυτό το είδος σου προτείνουμε να πάρεις βλεφαρίδες που μπορείς να τις βάζεις μια μια στο βλέφαρο και όχι όλες μαζί.

Πόσο κοστίζουν;

Οι μαγνητικές βλεφαρίδες μπορεί να ξεκινήσουν από 8 ευρώ και να φτάσουν και 50. Η τιμή τους ποικίλλει ανάλογα την ποιότητα της τρίχας που χρησιμοποιήθηκε. Είμαστε χαρούμενες να σου πούμε ότι μπορείς να βρεις σε όλες τις τιμές ποιοτικές βλεφαρίδες (επίσης, είναι επαναχρησιμοποιούμενες).

Πώς τις βάζω;

Προετοίμασε τις φυσικές σου βλεφαρίδες με μια λεπτή στρώση μάσκαρας. Έπειτα ακουμπάς τις μαγνητικές βλεφαρίδες κοντά στο φλέβαρο και τσουπ.. έγινε.

Πώς τις βγάζω;

Η διαδικασία αφαίρεσης εξαρτάται στην μάρκα. Γι’ αυτό το λόγο διάβασε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης.

Σίγουρα χρειάζεται κάποια εξάσκηση για να αποκτήσεις το τέλειο αποτέλεσμα, έτσι και αλλιώς στο internet θα βρεις πολλά how to. Ωστόσο, θα γλιτώσεις από την κόλλα που συνοδεύει τις ψεύτικες βλεφαρίδες. Το μόνο που πρέπει να σκεφτείς είναι το αν είσαι αλλεργική στο σίδερο ή το νικέλιο.

Για να μην αποχαιρετήσεις νωρίς τις πλούσιες βλεφαρίδες σου, μάθε να τις προσέχεις:

Συγγνώμη, αλλά οι βλεφαρίδες σου θ’ αρχίσουν να πέφτουν στα 30 σου

Βέβαια σου έχουμε και κάποια ακόμα tricks:

Tricks για έντονες βλεφαρίδες χωρίς μάσκαρα!