Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για το τόνερ προσώπου

LIKE US ON FACEBOOK

Σίγουρα θα έχεις ακούσει τον όρο «τόνερ», αλλά ποτέ δεν έδωσες την προσοχή που θα έπρεπε! Ή μήπως είναι ένα μέρος της ρουτίνα σου, αλλά δεν είσαι σίγουρη πως λειτουργεί; Το τόνερ προσώπου έχει προκαλέσει μεγάλη σύγχυση στον κόσμο της ομορφιάς και έχει αλλάξει το παιχνίδι της καθημερινής σου!

Οι παλαιότερες «γενεές» των τόνερ περιείχαν αλκοόλ αποξήρανσης που θα απομάκρυνε τους πόρους αλλά και το φυσικό έλαιο της επιδερμίδας, αλλά στο νέο τόνερ προσώπου έχει προστεθεί το αλκοόλ και περιέχειextra θρεπτικά συστατικά που λειτουργούν σαν βάλσαμο στην επιδερμίδα έτσι ώστε να ενυδατωθεί και να αποκατασταθεί η ισορροπία του δέρματος.Το ερώτημα παραμένει…τι ακριβώς είναι τo λεγόμενo τόνερ;

Τι πραγματικά είναι τo τόνερ προσώπου;

Τα τόνερ περιέχουν νερό, μόρια υδρογόνου και οξυγόνο. Μπορεί, επίσης, να «συνεργάζονται» και με άλλα ευεργετικά συστατικά όπως: το τεϊόδεντρο, τσάι, τριαντάφυλλο, σαλικυλικό οξύ και πολλά ακόμα βασικά συστατικά που βοηθούν στην ενυδάτωση ή στην αντιγήρανση της επιδερμίδας σου (πάντα τα τόνερ πρέπει να τα επιλέγεις με βάση τις ανάγκες που έχει η επιδερμίδα σου).

Πως να χρησιμοποιείς ένα τόνερ;

Το τόνερ το τοποθετείς στην επιδερμίδα σου μετά τον καθαρισμό και πριν τα σέρουμ ή την ενυδατική κρέμα σου. Το τόνερ δεν το χρησιμοποιείς με τα χέρια σου, αλλά βάζεις λίγες σταγόνες σε ένα βαμβάκι και στην συνέχεια κάνεις tap-tap στην επιδερμίδα, έτσι ώστε να καθαρίσεις το δέρμα σου από τυχόν ακαθαρσίες που δεν έφυγαν με το καθαριστικό gel ή mouse. Παράλληλα, βοηθάει να εισχωρήσουν καλύτερα το σέρουμ και οι κρέμες στις πιο βαθιές στοιβάδες τις επιδερμίδας σου.

Πότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα τόνερ;

Τα τόνερ τα τοποθετείς στην επιδερμίδα σου τις πρωινές και νυχτερινές ώρες όταν καθαρίζεις το πρόσωπο σου. Εάν είσαι από τα κορίτσια που τεμπελιάζουν, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις μόνο το βραδύ για να καθαρίσεις πιο καλά το δέρμα σου και να εισχωρήσουν καλύτερα οι κρέμες νυχτός σε αυτό (αυτό κάνω και εγώ… το πρωί που βιάζομαι να έρθω γραφείο δεν το εφαρμόζω, αλλά το βράδυ είναι από τις απαραίτητες κινήσεις μου μετά τον καθαρισμό του προσώπου).

Θα δεις μεγάλη τη διάφορα από το πρώτη μέρα, εάν καθιερώσεις τα τόνερ στην νυχτερινή ρουτίνα ομορφιάς σου!

Διαβάστε επίσης:

Οι 4 λόγοι που κάνουν το δέρμα σου πιο λιπαρό!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved