Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν κάνεις τατουάζ φρυδιών

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να σου ακουστεί λίγο παράξενο και θα το καταλάβω! Το τατουάζ στα φρύδια γίνεται όλο και περισσότερο δημοφιλές, με πολλές celebrities, κι όχι μόνο, να το επιλέγουν. Με το τατουάζ στα φρύδια δεν χρειάζεται να ξυπνάς ώρες πριν το γραφείο για να «σχεδιάσεις» τα φρύδια σου ή και ακόμα να τα γεμίσεις λίγο στα σημεία που το χρειάζονται, εάν είσαι από τα κορίτσια που έχουν πυκνά και μεγάλα φρύδια.

Το τατουάζ φρυδιών θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα μυστικά των διάσημων κυριών του Hollywood. Γιατί; Γιατί, δεν χρειάζεται μετά να τα ακουμπήσουν καθόλου και έχουν καλοσχηματισμένα φρύδια όλο το 24ωρο!

Εδω θα μάθεις ότι πρέπει να ξέρεις για την συγκεκριμένη τάση που ακούει στο όνομα «τατουάζ φρυδιών».

Είναι τελικά μόνιμο;

Σε αντίθεση με τα συμβατικά τατουάζ σώματος, το τατουάζ φρυδιών είναι προσωρινό. Δεδομένου ότι πρόκειται για μια μορφή καλλυντικής τέχνης του σώματος, το τατουάζ φρυδιών είναι επιφανειακό. Περιέχει αποικοδομήσιμο μελάνι (το συγκεκριμένο υλικό είναι friendly με το περιβάλλον), το οποίο μετά από λίγο καιρό φεύγει από το δέρμα και θα πρέπει να το ξανακάνεις εάν θες.

Συνήθως, αυτή η μορφή τατουάζ διαρκεί για περίπου τρία χρόνια, από την στιγμή που θα το κάνεις. Φυσικά, σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει τι τύπο δέρματος έχεις.

Τι φροντίδα θέλει ένα τατουάζ φρυδιών;

Θα πρέπει να τα προσέξεις στην αρχή για να σου διατηρηθεί όσο το δυνατόν περισσότερο γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να το ξανά περάσεις από πάνω μετά από ένα ή δυο χρόνια εάν θες να φαίνονται υπέροχα τα φρύδια σου.

Πώς θα κάνεις το ιδανικό σχήμα φρυδιών για το πρόσωπο σου;

Κατά μέσο όρο χρειάζεσαι τουλάχιστον δύο συνεδρίες τατουάζ για τα φρύδια σου, έτσι ώστε να έχεις την επιθυμητή εμφάνιση που θέλεις. Η πρώτη συνεδρία καθορίζει τα «θεμέλια» για τα φρύδια σου και η δεύτερη βελτιώνει την εμφάνιση αλλά και το χρώμα των φρυδιών σου.

Οι επακόλουθες συνεδρίες έχουν σκοπό να διορθώσουν τυχόν ατέλειες που θα μπορούσαν να έχουν προκύψει από την πρώτη συνεδρία. Η tattoo eyebrow artist θα χρειαστεί περίπου μια ώρα στην πρώτη συνεδρία και στις επόμενες από δέκα έως είκοσι λεπτά.

Αφού θα υποβληθείς σ’ αυτήν την διαδικασία, είναι σημαντικό να έχεις στο νου σου ότι τα φρύδια σου δεν θα φαίνονται ακριβώς το ίδιο το ένα με το άλλο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα μάτια μας δεν είναι εξίσου ίδια μεταξύ τους. Επομένως, τα σημεία εκκίνησης και των δυο φρυδιών σου έχουν μια μικρή διαφορά μεταξύ τους.

Ακριβώς όπως συμβαίνει και με οποιαδήποτε άλλη διαδικασία τατουάζ, είναι πιθανό ν’ αντιμετωπίσεις λίγο πόνο όταν υποβάλλεσαι σ’ ένα τατουάζ φρυδιών. Μπορείς, όμως, να ζητήσεις να βάλεις μια ειδική αναισθητική κρέμα και να μην καταλάβεις τίποτα!

Διαβάστε ακόμα:

Δες πώς μπορείς να τονίσεις τα φρύδια σου με απλά steps!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved