Ήρθε η ώρα να μιλήσουμε για το afterwork νεσεσέρ σου κι όλα όσα θα πρέπει να έχει μέσα, γιατί μερικές φορές βιάζεσαι, πρέπει κάπου να πας και να ετοιμαστείς γρήγορα.

Ένα απροσδόκητο ραντεβού, μια εκδήλωση ή ένα πάρτι μετά το γραφείο, που δεν σου δίνουν το περιθώριο να περάσεις από το σπίτι για να ετοιμαστείς. Γι΄αυτή την περίπτωση είμαστε εδώ και σου λέμε όλα όσα πρέπει να έχει μέσα το afterwork νεσεσέρ σου.

Αρχικά θα πρέπει να έχει μια κρέμα ενυδάτωσης, γιατί είσαι στο γραφείο σχεδόν οκτώ ώρες και το δέρμα σου δεν είναι πια το ίδιο λαμπερό. Η κρέμα θα σε ανανεώσει και θα δώσει ζωή στην επιδερμίδα σου.

Photo: agirlobsessedblog.com

Μετά στο νεσεσέρ θα πρέπει να βάλουμε ένα makeup ή μια πούδρα, αλλά και ένα concealer, για να καλύψουμε ένα σπυράκι ή τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια.

Χρειάζεσαι ακόμη ένα έντονο κραγιόν, διάλεξε ένα κόκκινο και χρειάζεσαι επιπλέον και μια μάσκαρα κι ένα eyeliner, που θα ολοκληρώσουν το μακιγιάζ σου. Φυσικά, εάν έχεις τον απαραίτητο χρόνο, μπορείς να βάλεις και λίγο ρουζ ή ένα highlighter.

Από το νεσεσέρ δεν θα πρέπει να λείπει ακόμη και ένα μικρό μπουκαλάκι με άρωμα, ένα μικρό sprey, αλλά και λαστιχάκια για τα μαλλιά, σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις μερικές μικρές διορθώσεις.

Διαβάστε ακόμη:

Μπορείς να μας πεις τη χρήση αυτών των make up προϊόντων;

Photo: Hey Beauti Magazine/Unsplash