Οι συμβουλές μας για το πώς να πετύχεις το dewy skin φέτος το Καλοκαίρι

LIKE US ON FACEBOOK

Φέτος το Καλοκαίρι, ξέχνα το contouring που έμαθες από την αγαπημένη σου Kim Kardashian και τον πρoσωπικό της make-up artist, Mario Dedivanovic. Ξέχνα επίσης τις έντονες γυαλάδες που ήταν ένα super hot trend πέρυσι το Καλοκαίρι…

Το φετινό Καλοκαίρι που άργησε να μπει στην Ελλάδα, αλλά ήρθε, έχει τάση το dewy skin. Μην μου πεις πως δεν το ξέρεις ή ότι δεν το έχεις ακούσει! Σίγουρα θα το έχει «πάρει» το αυτί σου απ’ το YouTube ή από τους πιο γνωστούς make-up artists στον κόσμου, που το έχουν εφαρμόσει ήδη στα μοντέλα που βλέπεις να περπατούν στο κόκκινο χαλί. Ή μπορεί να το έχεις ακούσει απ’ τις fans του συγκεκριμένης τάσης, όπως την Bella Hadid, Gigi Hadid, Kendal Jenner ή απ’ την Jennifer Lopez… Το iPop σου δείχνει το πώς να πετύχεις το dewy skin φέτος το Καλοκαίρι!

πώς να πετύχεις το dewy skin

Βήμα πρώτο: Άπλωσε το αγαπημένο σου foundation μ’ ένα stripling πινέλο ή με τα χέρια σου σαν ν’ απλώνεις την ενυδατική σου κρέμα (με κυκλικές κινήσεις πάντα, για να ενεργοποιήσεις την σωστή φόρα του αίματος.).

Έπειτα τοποθέτησε το concealer σου όπου μπορεί να έχεις κάποια σημαδάκια ή έντονους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια. Προσοχή στην ποσότητα, για ένα φίνο τελικό αποτέλεσμα!

Βήμα δεύτερο: Βάλε λίγη λάμψη ψηλά στα ζυγωματικά σου, στην ράχη της μύτης, στην εσωτερική γωνία των ματιών σου και στο κέντρο τον χειλιών σου. Θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις ένα υγρό προϊόν λάμψεις για να αποφύγεις το cake effect.

Βήμα τρίτο: Μ’ ένα φαρδύ πινέλο ή το ίδιο που τοποθέτησες το foundation σου, και με κυκλικές κινήσεις, σβήσε από κάτω προς τα πάνω όπου έχεις βάλει την κρέμα λάμψης για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

πώς να πετύχεις το dewy skin

Το μακιγιάζ ολοκληρώθηκε!
Μην ξεχνάς: Βe Ηappy, Βe Βright, Βe You…

Διαβάστε ακόμα:

4 σημαντικά λάθη που κάνεις στην καλοκαιρινή σου περιποίηση

Photo: Herworld.com
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved