Έχουμε 2020 κι όλες οι αλληλεπιδράσεις με τον γύρω κόσμο μας πραγματοποιούνται μέσω του Διαδικτύου… Skype, Zoom, FaceTime, Microsoft Teams κι άλλες πλατφόρμες που προσφέρουν τη δυνατότητα video call έχουν πάρει φωτιά… Τόσο για επαγγελματικά meetings όσο και για καφέ με τους φίλους. Τι γίνεται με το makeup σ’ αυτές τις περιπτώσεις; Οι makeup artists των celebrities λένε πώς να φαίνεσαι όμορφη στα video calls!

Ο Alexx Mayo, ο Allan Avendaño και η Francesca Angelina Brazz μίλησαν στο elle.com κι αποκάλυψαν τα μυστικά τους για το τι πρέπει να κάνουμε για να φαινόμαστε όμορφες και λαμπερές σε κάθε βίντεο κλήση.

Tips για να φαίνεσαι όμορφη στα video calls

Φρύδια

Ο Alexx Mayo εξηγεί πως σε κάθε εμφάνισή μας σε video call θα πρέπει να ξεκινάμε απ’ το να προσέξουμε πώς φαίνονται τα φρύδια μας. Το σχήμα των φρυδιών μας μπορεί να αλλάξει όλη την εικόνα του προσώπου μας. Οπότε, όπως συμβουλεύει ο makeup artist, είναι μια καλή αρχή να ξεκινήσουμε απ’ αυτό.

Μπορείς να ενισχύσεις λίγο τα φρύδια σου με το προϊόν που χρησιμοποιείς ώστε να καλύψεις τυχόν κενά και να φαίνονται πιο καλοσχηματισμένα. Αυτό είναι ικανό να βελτιώσει σημαντικά το πώς φαίνεσαι στην κάμερα.

όμορφη στα video calls

Λαμπερό δέρμα

Στη συνέχεια, ο makeup artist προτείνει να αναζωογονούμε την επιδερμίδα μας με μια καλή ενυδατική κρέμα, την οποία εάν θέλουμε μπορούμε να αναμειγνύουμε με λίγο foundation της επιλογής μας. Μπορείς να προσθέσεις και λίγη πούδρα για ένα τέλειο αποτέλεσμα.

O Mayo είναι επίσης υπέρμαχος της χρήσης ενός προϊόντος με διαφορετικούς τρόπους και γι’ αυτό λέει ότι μπορούμε να περάσουμε λίγο ρουζ απ’ τα μάγουλά μας αλλά και στα βλέφαρά μας για να ένα ρόδινο αποτέλεσμα.

Όχι στις υπερβολές

Ο Allan Avendaño δίνει μια πολύ σημαντική επαγγελματική συμβουλή: Εάν το αφεντικό σου θέλεις να πιστεύει ότι εργάζεσαι στα αλήθεια σκληρά ακόμα κι απ’ το σπίτι, δεν θα πρέπει να φαίνεσαι υπερβολική στην κάμερα, γιατί θα πιστέψει πως σπαταλάς πολύ χρόνο στο να βαφτείς.

Έτσι, λέει πως μια μάσκαρα, λίγο concealer, λίγο ρουζ και λάμψη είναι υπεραρκετά για να φαίνεσαι όμορφη στα video calls.

όμορφη στα video calls

Getty Images

Χείλη

Η Francesca Angelina Brazz απ’ την πλευρά της σημειώνει πως δεν θα πρέπει να ξεχνάς τα χείλη σου, τα οποία χρειάζονται ενυδάτωση και λάμψη. Προτίμησε κάποιο βάλσαμο που να συνδυάζει τις ενυδατικές ιδιότητες μ’ ένα ελαφρύ χρώμα και θα είσαι έτοιμη να λάμψεις στην κάμερα!

Δες ακόμα:

Η νέα τάση στα ραντεβού μέσα στην καραντίνα

Photo: Pexels