Πολλοί θεωρούν ότι το χρώμα στα νύχια σε χέρια και πόδια θα πρέπει να είναι το ίδιο. Εμείς πάντως, επειδή μας αρέσει λιγάκι να “παίζουμε” με τα χρώματα, βρήκαμε τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων.

Το χρώμα στα νύχια σε χέρια και πόδια δεν χρειάζεται απαραίτητα να είναι το ίδιο, αλλά σίγουρα πρέπει να ταιριάζουν. Γι΄αυτό και βρήκαμε τις ιδανικές αποχρώσεις και τους ιδανικούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις.

Είτε, λοιπόν, αποφασίσεις να βάψεις μόνη σου τα νύχια, είτε πας σε κάποιον ειδικό, δεν θα προβληματιστείς πια για το χρώμα γιατί παρακάτω θα δεις όλους τους συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις. Πολύ περισσότερο, επειδή ορισμένα χρώματα μας ταιριάζουν περισσότερο στα χέρια κι άλλα περισσότερο στα πόδια, τα έχουμε διαχωρίσει.

Το matching μανικιούρ και πεντικιούρ είναι πάντα αποδεκτό και πάντα στη μόδα, αλλά γιατί να μη δώσεις μια πιο ευχάριστη, διαφορετική πινελιά;

Φτιάξαμε, λοιπόν, τον απόλυτο οδηγό για τα πιο όμορφα χρώματα για την Άνοιξη/Καλοκαίρι για να μπορείς να τα συνδυάσεις και να ταιριάζει το μανικιούρ με το πεντικιούρ.

Γιατί, όπως, συνδυάζεις τα χρώματα στα ρούχα έτσι μπορείς να συνδυάσεις και τα χρώματα στα νύχια.

Οι ιδανικοί συνδυασμοί στα χρώματα για τα νύχια σε χέρια και πόδια

Μπλε

Για το μανικιούρ σου μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο μπλε και για το χρώμα στα νύχια των ποδιών επέλεξε ένα nude χρώμα, δηλαδή μια pale απόχρωση του μπλε.

Πορτοκαλί και ροζ

Ναι, αυτά τα δύο μπορούν να συνδυαστούν. Για το χρώμα στα νύχια των χεριών επέλεξε ένα ζεστό πορτοκαλί και για το χρώμα στο πεντικιούρ μπορείς να επιλέξεις ένα έντονο ροζ. Διαφορετικά, αν η απόχρωση σου φαίνεται πολύ έντονη, τότε μπορείς να επιλέξεις ένα κοραλί.

Navy & λιλά

Ακόμη ένας συνδυασμός που μας αρέσει. Βάψε τα νύχια των χεριών σου με ένα navy χρώμα και το χρώμα των νυχιών στα πόδια να είναι ένα απαλό λιλά, το οποίο ούτως ή άλλως είναι στη μόδα.

Για nude αποχρώσεις

Αν προτιμάς γενικά nude αποχρώσεις τόσο στο μανικιούρ όσο και στο πεντικιούρ σου, τότε μπορείς να βάψεις με το χρώμα της μέντας τα χέρια και με ένα κρεμ χρώμα τα πόδια.

Διαβάστε επίσης:

Το έντονο χρώμα που είναι trend για τα νύχια την Άνοιξη

Photo: Pexels