Ο άγραφος κανόνας των 60 δευτερολέπτων που θα σου χαρίσει ένα λαμπερό πρόσωπο

LIKE US ON FACEBOOK

Μπορεί να μην έχει γεννηθεί με το τέλειο, πορσελάνινο δέρμα και να σε ταλαιπωρούν τα σπυράκια, η λιπαρότητα ή ακόμα και η ξηροδερμία. Μην αγχώνεσαι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να απαλλαγείς από αυτό, και ο σημαντικότερος όλων είναι η καθαριότητα!

Υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, που λέγεται ο κανόνας των 60 δευτερολέπτων. Είναι μια επεξηγηματική μέθοδος πλύσης του προσώπου σου για ένα ολόκληρο λεπτό (60 δεύτερα), αντί για τα συνηθισμένα 10 δευτερόλεπτα που κάνουν οι περισσότεροι. Έτσι εφάρμοσε αυτή την τεχνική, που αποτελεί την απάντηση στις προσευχές σου, για ένα λαμπερό πρόσωπο.

Πλύνε, λοιπόν, το πρόσωπό σου για 60 δευτερόλεπτα κατευθείαν, για να αφήσεις τα συστατικά των προϊόντων καθαρισμού να διεισδύσουν πραγματικά στο δέρμα. Μια χρήσιμη μέθοδος είναι να λες από μέσα σου το αλφάβητο, αφού θα σε βοηθήσει να κρατάς τον σωστό χρόνο.

ο κανόνας των 60 δευτερολέπτων

Το makeup, η «βρωμιά» και τα έλαια του δέρματος είναι πιο δύσκολο να αφαιρεθούν, χωρίς να αφήσουν κατάλοιπα στην επιδερμίδα σου, και έτσι δυσκολεύει πολλούς ανθρώπους. Εάν θέλεις να δώσεις στον καθαρισμό την ευκαιρία να διαλύσει όσα σου λερώνουν το δέρμα, τότε τα 60 δευτερόλεπτα θα σε κάνουν να δώσεις την πρέπουσα προσοχή στο δέρμα σου.

Θυμήσου να καθαρίσεις τις άκρες της μύτης σου, κάτω από το πηγούνι σου, και γύρω από τη γραμμή των μαλλιών σου, που είναι περιοχές που συχνά τις παραμελούμε. Είναι μια απλή και λογική λύση, που όμως πολλοί δεν εφαρμόζουμε.

Πολλοί είναι αυτοί που έχουν δηλώσει πως εάν εφαρμόσεις αυτή την «θεραπεία» για περίπου ένα μήνα, θα παρατηρήσεις τα εξής: Δεν υπάρχουν πλέον «εξογκώματα» στο μέτωπο, μαλακότερη υφή του δέρματος, χωρίς σπυράκια, και σίγουρα μια λάμψη!

Εάν ακολουθείς διπλό καθαρισμό, δηλαδή χρησιμοποιείς πρώτα ένα καθαριστικό με βάση έλαια για να αφαιρέσεις το μακιγιάζ και τη βρωμιά, στη συνέχεια, ένα απαλό καθαριστικό για να ξεπλύνεις όλα τα υπολείμματα μακριά, σημαίνει ότι σου παίρνει 60 δευτερόλεπτα για το κάθε καθαριστικό. Όμως, δύο λεπτά λεπτά πλύσης προσώπου μπορεί να είναι λίγο έντονα για μια ευαίσθητη επιδερμίδα, γι ‘αυτό καλό θα ήταν να χωρίσεις στη μέση τον χρόνο, και να περιορίζεσαι στα 60 δευτερόλεπτα και για τα δύο προϊόντα.

Το γεγονός ότι 60 δευτερόλεπτα μπορεί να σου φανούν σαν μια αιωνιότητα, θα σε κάνει να καταλάβεις, ότι δεν σπαταλούσες αρκετό χρόνο για να βεβαιωθείς ότι κάθε σημείο του προσώπου σου ήταν απαλλαγμένο από μακιγιάζ, όταν το καθάριζες. Δοκίμασε τον κανόνα των 60 δευτερολέπτων κάθε βράδυ!

Το πρόσωπό σου θα «ηρεμήσει»,  θα είναι λιγότερο κόκκινο και φωτεινότερο. Όχι, το δέρμα σου δεν μετασχηματιστεί ριζικά και ο φίλοι σου μπορεί να μην διαπιστώσουν κάποια αλλαγή, αλλά σίγουρα εσύ θα δεις την διαφορά. Μπορεί να σου δώσει μαλακότερο δέρμα, εφ ‘όσον χρησιμοποιείς το σωστό καθαριστικό, και επίσης περισσότερη λάμψη, καθώς θα τονώσει την ροή.

Ο κανόνας των 60 δευτερολέπτων εξουδετερώνει πλήρως την ακμή;

Η απάντηση είναι πως όχι, αφού δεν μπορείς να «ξεπλύνεις» τις ορμόνες σου, το DNA , ή οποιαδήποτε από τις άλλες αιτίες που προκαλούν την ακμή. Ωστόσο, ο καθημερινός σου καθαρισμός μπορεί να συμπληρώνει την θεραπεία κατά της ακμής.

Διάβασε και αυτό:

Όσα ΔΕΝ πρέπει να κάνεις όταν βγάλεις ένα σπυράκι

Photos:STOCKSY
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved