Δες το ημερολόγιο να δεις τη μέρα είναι σήμερα; Κυριακή φυσικά…. Έτσι, όπως ,κάθε Κυριακή το iPop σου προτείνει ένα ΝoMakeUpDay, δηλαδή μια μέρα χωρίς τόνους από make-up. Σήμερα θα φτιάξεις μια μάσκα προσώπου με ανανά για τα μαύρα στίγματα!

Τι τύπο δέρματος έχεις; Εάν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, τότε σίγουρα θα έχεις κάποια ως αρκετά μαύρα στίγματα στην Τ ζώνη του προσώπου σου. Ξέρεις ότι μπορείς να τα αφαιρέσεις με μια μόνο κίνηση αλλά και ένα μόνο προϊόν (δεν είναι καταπληκτικό;). Για τη μάσκα προσώπου με ανανά θα χρειαστείς….μόνο τον ανανά!

Υλικά

  • 1/2 ανανά

Εφαρμογή της μάσκας προσώπου με ανανά:

  1. Θα καθαρίσεις τον ανανά και στην συνέχεια θα τον τοποθετήσεις σε ένα μπλέντερ για να τον πολτοποιήσεις.
  2. Μετά θα στραγγίξεις το μείγμα του ανανά, και θα το απλώσεις στην Τ ζώνη (δηλαδή εκεί που έχεις τα μαύρα στίγματα), για περίπου 30 με 40 λεπτά.
  3. Ξεπλένεις με άφθονο νερό, βάζεις τις κρέμες σου και είσαι έτοιμη να πας για έναν κυριακάτικο καφέ δίπλα σε θάλασσα ή να κάτσεις σπίτι σου!

Την συγκεκριμένη μάσκα προσώπου μπορείς να την εφαρμόσεις στην πλάτη σου εάν είσαι από τα άτομα που εμφανίζουν ακόμα και εκεί μαύρα στίγματα (όπως θα κάνεις στο πρόσωπο, έτσι θα την απλώσεις και θα την αφήσεις στην πλάτη σου).

Επίσης, πέρα από τις γυναίκες, αυτή η μάσκα προσώπου με ανανά ενδείκνυται και για άντρες (εφαρμόζω αυτήν την μοναδική μάσκα πριν από κάθε εβδομάδα μόδας για ένα δέρμα χωρίς αυτά τα ενοχλητικά μαύρα στίγματα).

Μπορείς να περιποιηθείς και τα χείλη σου σήμερα:

NoMakeUpDay: Μάσκα για smooth χείλη σε λίγα μόλις λεπτά!