Μυστικά ομορφιάς: Πώς να βαφτείς για να δείχνεις νεότερη (Video)

LIKE US ON FACEBOOK

Όλες οι γυναίκες θέλουν να είναι εντυπωσιακές και λαμπερές! Αν τώρα, μπορούν να καταφέρουν να φαίνονται και νεότερες γιατί να πουν όχι; Δεν χρειάζεται πολύς κόπος κι απαιτητικό μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη, χρειάζεται απλά να ξέρεις μερικά μυστικά!

Η make up artist Έλενα Χατζηνικολίδου έδειξε στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη! Η beauty editor Βασιλική Καρατζογιάννη αφέθηκε στα έμπειρα χέρια της και το αποτέλεσμα πραγματικά την έκανε να φαίνεται λαμπερή, φρέσκια και νεότερη!

Δες κι εσύ όλα τα  tricks μακιγιάζ για το πώς θα φαίνεσαι νεότερη!

1ο βήμα: Πρέπει να φωτίζουμε το βλέμμα μας ακόμα και με μια απλή βάση

Παίρνουμε λίγο concealer και ταμπονάρουμε αρχικά στον έσω κανθό του ματιού, από εκεί δηλαδή που ξεκινάει η φλέβα. Αυτό είναι το πιο σημαντικό σημείο, διότι εκεί φαίνεται όλη η κούραση.

Στη συνέχεια κατεβαίνουμε προς τα κάτω, ποτέ δεν πηγαίνουμε πολύ κοντά στο βλέφαρο γιατί θ’ αρχίσει να «ζαρώνει» το προϊόν μας επειδή θα μπει στις πτυχές του κάτω βλεφάρου.

Βάζουμε επίσης concealer στο τελείωμα του ματιού, ανάμεσα στα φρύδια, γύρω απ’ τη μύτη και γύρω απ’ τα χείλη για να φωτίσουμε όλη την γύρω περιοχή.

Πάμε μετά κάτω απ’ το φρύδι για να «σηκώσουμε» το τόξο.

μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη

2ο βήμα: Πουδράρουμε

Σ’ αυτή τη φάση πουδράρουμε ό,τι έχουμε εφαρμόσει. Τινάζουμε πάντα το πινέλο για να φύγει η περιττή ποσότητα προϊόντος και περνάμε την πούδρα ταμποναριστά απ’ όλα τα σημεία όπου έχουμε εφαρμόσει concealer.

3o βήμα: Φρύδια

Πολύ σημαντικό σημείο του προσώπου μας είναι τα φρύδια. Τα χτενίζουμε με το βουρτσάκι προς τα πάνω.

Αν έχουμε μικρά κενά στα φρύδια μας, βάζουμε λίγο gel. Γεμίζουμε και το από πάνω μέρος του φρυδιού για να «σηκώσουμε» το βλέμμα μας, σαν να κάνουμε ένα φυσικό botox!

μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη

4o βήμα: Ρουζ

Για να φανούμε ξεκούραστες, λαμπερές και φρέσκες, πρέπει να βάλουμε ένα ροδακινί ρουζ. Αν βάλουμε ένα ρουζ σε καφέ απόχρωση, το πρόσωπό μας θα δείχνει πιο «σκληρό» και κουρασμένο.

Κάνουμε ένα μαλακό χαμόγελο στον καθρέφτη, ίσα ίσα για να φαίνονται πιο καθαρά τα μήλα, και ξεκινάμε να βάζουμε το ρουζ μας σβήνοντας προς τα πάνω.

Περνάμε λίγο πάνω απ’ τα μάτια για να δέσει το χρώμα, στη μύτη και στο σαγόνι.

5ο βήμα: Βλεφαρίδες και χείλη

Εφόσον έχουμε τελειώσει το μακιγιάζ, κλείνουμε μαλακά το μάτι μας, περνάμε πρώτα από πάνω το βουρτσάκι της μάσκαρας, κάνουμε μια ελικοειδή κίνηση για να ενεργοποιήσουμε όλες τις βλεφαρίδες και μετά πάμε από κάτω.

Βάζουμε ταμποναριστά μ’ ένα πινελάκι το προϊόν που έχουμε επιλέξει στα χείλη μας, ξεκινώντας απ’ το κέντρο.

μακιγιάζ για να φαίνεσαι νεότερη

Δες και το βίντεο:

Δες κι αυτό:

5 tips για να φαίνεσαι νεότερη όταν περάσεις την ηλικία των 30!

Photo: Mikail Duran/ Unsplash

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved