Μοντέλο με σύνδρομο Down στη νέα καμπάνια μεγάλης εταιρείας καλλυντικών

LIKE US ON FACEBOOK

Άλματα κάνει η βιομηχανία μόδας και σπάει τα στερεότυπα, όπως έχει αποδειχθεί τα τελευταία χρόνια. Πρόσφατα μάλιστα μεγάλη εταιρεία καλλυντικών έχει ως πρόσωπο της νέας της καμπάνιας μοντέλο που πάσχει από το σύνδρομο Down.

Γράφει η Δανάη Πάλμου

Αποτελεί ένα χαρμόσυνο μήνυμα ελπίδας και ανθρωπιάς για όλους τους ανθρώπους εκεί έξω, πόσο μάλλον για εκείνους με σύνδρομο Down. Κανείς, λοιπόν, δεν έχει τίποτα το διαφορετικό που τον κάνει αυτομάτως “ανώτερο” από κάποιον άλλο. Έτσι, κι αυτό το μοντέλο με σύνδρομο Down είναι περήφανη που έγινε το πρόσωπο της νέας καμπάνιας της Benefit Cosmetics.

Πιο συγκεκριμένα η 20χρονη Ιρλανδή, Kate Grant, λανσάρει το νέο eyeliner της Benefit Cosmetics και κλέβει τις εντυπώσεις όπως ήταν αναμενόμενο! Για όσους δεν γνωρίζουν την εταιρεία, να αναφέρουμε ότι πρόκειται για μια πολυεθνική, η οποία διαθέτει περισσότερα από 2.000 καταστήματα σε πάνω από 30 χώρες.

Ο υπεύθυνος του marketing της εταιρείας δήλωσε ικανοποιημένος από την συνεργασία, κάτι που περίμενε να συμβεί εδώ και πολύ καιρό. Ο ίδιος δήλωσε ότι η Kate «ενσαρκώνει όλα όσα πιστεύουμε, το να ξεπερνάς τις αντιξοότητες, να ζεις με θετική ενέργεια και να την εκπέμπεις».

Η Benefit Cosmetics στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram ανέρτησε πριν από λίγες ημέρες: «Το δικό μας #womancrushwednesday πηγαίνει στην @kategrantmodel από την Ιρλανδία που φοράει το καινούριο ματ eyeliner Roller Liner. Η Kate είναι ένα αληθινό Benebabe, που πρόσφατα πόζαρε για την καμπάνια μας Roller Liner. Δείτε την! Από εδώ και πέρα θα βλέπετε συχνά την Kate».

Η Kate βεβαίως δεν αρκείται μόνο σε αυτή την επιτυχία, καθώς ήδη μετράει κατορθώματα στον χώρο της μόδας όπως η στέψη της σε βασίλισσα στα καλλιστεία Teen Ultimate Beauty of the World πέρσι το καλοκαίρι και η συμμετοχή της σε πασαρέλα της Εβδομάδας Μόδας του Μπέλφαστ. Επίσης απέκτησε ρόλο και στη δημοφιλή τηλεοπτική εκπομπή «This Morning» που προβάλλεται στη Βρετανία.

Διαβάστε ακόμα:

50 μαμάδες, 50 παιδιά, 1 έξτρα χρωμόσωμα | To carpool karaoke που θα σε κάνει να δακρύσεις
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved