Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός για να βρεις τρόπους ν’ αντιμετωπίζεις τα προβλήματα ομορφιάς που μπορεί να παρουσιαστούν στο πρόσωπο σου ή ακόμα και στο σώμα σου. Μερικές φορές η λύση είναι τόσο απλή που δεν την φαντάζεσαι.

Δεν χρειάζεται ούτε να αρχίζεις να ψάχνεις επιστημονικά βιβλία ούτε φυσικά να αποκτήσεις μαντικές ικανότητες. Εσύ έχεις εμάς, οπότε μην σκέφτεσαι πολύ και σπαταλάς τον πολύτιμο χρόνο σου για λύσεις τα μικρά προβλήματα ομορφιάς που προκύπτουν!

Ποια είναι τα προβλήματα ομορφιάς που μπορείς να λύσεις μόνος-η στο σπίτι;

  1. Έβγαλες σπυράκι: Όχι μη το σπάσεις και μην το αγγίξεις καν με λερωμένα χέρια. Πλύνε καλά τα χέρια σου και βάλε του λίγη οδοντόκρεμα. Το φθόριο που περιέχουν οι οδοντόκρεμες θα ξεράνει αμέσως το σπυράκι σου και θα το κάνει να περάσει γρήγορα.
  2. Έχεις λιπαρό πρόσωπο: Βάλε λάδι. Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο το να θεραπεύσεις τη λιπαρότητα με ένα αρκετά λιπαρό προϊόν, αλλά οι ειδικοί τονίζουν πως αυτό είναι το σωστό. Το ελαιόλαδο θα εξισορροπήσει τα λιπαρά στοιχεία του προσώπου σου, θα του δώσει τα θρεπτικά στοιχεία που περιέχει και θα του χαρίσει την όψη που επιθυμείς.
  3. Το χρώμα των μαλλιών σου ξεθωριάζει αμέσως και πρέπει να τα βάφεις ανά τακτά χρονικά διαστήματα; Όχι πια! Όταν δεις πως η φρεσκάδα των μαλλιών σου πάει περίπατο και το χρώμα τους αρχίσει να ξεθωριάζει κάνε τους μάσκα με γαλάκτωμα προσώπου. Πέρνα το γαλάκτωμα σε όλη την επιφάνεια των μαλλιών σου άσε το δράσει για 15 λεπτά και ξέπλυνε το καλά.
  4. Έχεις πιτυρίδα; Βάλε αλάτι. Σε στεγνό κεφάλι κάνε μασάζ με χοντρό αλάτι για 10 λεπτά. Λούσου καλά και θα δεις αμέσως αποτελέσματα.

Διαβάστε ακόμα:

Αυτές είναι οι συμβουλές ομορφιάς στο Pinterest που θα σε σώσουν!

Photo: Pixabay