Μπορούμε να χωρίσουμε τις γυναίκες σε δύο κατηγορίες: Σ’ αυτές που αγαπάνε τα μακριά νύχια, σαν κι αυτά των Kardashian για παράδειγμα, και σ’ αυτές που τα κρατάνε μόνιμα κοντά.

Αυτό το άρθρο θα επικεντρωθεί στη δεύτερη κατηγορία κοριτσιών καθώς έχουμε βρει τα tips για να φαίνονται τα νύχια πιο μακριά, για όλες όσες κάποια στιγμή κουράστηκαν απ’ τα κοντά νύχια, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελαν να τα μακρύνουν.

Πιο είναι το μυστικό για να φαίνονται τα νύχια σου πιο μακριά απ’ όσο είναι στην πραγματικότητα; Το μυστικό είναι όπως μπορεί να μάντεψες ήδη στο μανικιούρ που θα ζητήσεις.

Τip νούμερο ένα: Ζήτησε ανοιχτά χρώματα, γιατί αυτά κάνουν τα νύχια να φαίνονται πιο μακριά απ’ ότι τα σκούρα. Μπορείς να δοκιμάσεις τις αποχρώσεις σε ένα παλ ροζ ή ακόμη και μπεζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Юлия (@ponomarenko.nail) στις

Μία ακόμη συμβουλή που προτείνουν οι ειδικοί είναι η διχρωμία στο μανικιούρ. Είναι ο πιο εύκολος και stylish τρόπος θα λέγαμε να κάνεις τα νύχια σου να φαίνονται πιο μακριά. Προτίμησε ένα ανοιχτό χρώμα για τη βάση των νυχιών σου και για την άκρη τους διάλεξε ένα πιο σκούρο.

Τα μανό με glitter είναι επίσης ένας τρόπος να δώσεις μάκρος στα νύχια σου και φυσικά το αγαπημένο μας γαλλικό μανικιούρ. Αυτό είναι το μυστικό των Γαλλίδων και είναι όπως όλες γνωρίζουμε πολύ καλά ένα απ’ τα πιο κομψά μανικιούρ, που μπορείς να κάνεις όλες τις εποχές του χρόνου, αλλά και για οποιαδήποτε περίσταση.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Jeszcze raz ? #paznokciehybrydowe #manicurehybrydowy #hybridnails #hybrydy #hybrydypronail #procosmetics #frenchmanicure #frenchnails #naturalnails #polishgirl #paznokcie

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mani artist (@martamaluje) στις

Στην περίπτωση που θέλουμε κάποιο nail art στα νύχια μας, τότε αυτό που θα πρέπει να ζητήσουμε είναι με τις κάθετες γραμμές, ενώ όσον αφορά το σχήμα των νυχιών μας, θα πρέπει να τα λιμάρουμε σε οβάλ, καθώς τα τετράγωνα νύχια έχουν την τάση να φαίνονται και πιο κοντά. Ελπίζουμε ν’ απομνημόνευσες αυτές τις συμβουλές και να τις εφαρμόσεις στο επόμενο σου ραντεβού για νύχια!

Διάβασε κι αυτό:

Συμβουλές για να έχει μεγαλύτερη διάρκεια το μανικιούρ σου!

Photo: Backstage Bcn