Η εμφάνιση της Jackie Kennedy δεν περνούσε από κανέναν απαρατήρητη. H θρυλική Πρώτη Κυρία της Αμερικής που έμπαινε στον Λευκό Οίκο για πάνω από πενήντα χρόνια… η αείμνηστη Jackie Kennedy παραμένει ακόμα ένα από τα πιο σεβαστά άτομα της Αμερικής, με ένα μοναδικό στιλ που καμία Πρώτη Κυρία μέχρι στιγμής δεν μπορεί να το αντιγράψει.

Όλες θαυμάζουν την εμφάνιση της Jackie Kennedy, η οποία είχε υιοθετήσει τα δικά της minimal-chic μυστικά ομορφιάς, που καθημερινά εφάρμοζε στην επιδερμίδα της και όχι μόνο, για ένα πρόσωπο σαν πορσελάνη.

Θες και εσύ να μιμηθείς την εμφάνιση της Jackie Kennedy;

Υπάρχουν μερικά μαθήματα ομορφιάς που μας έδινε απλόχερα κάθε εμφάνιση της Jackie Kenndey. Ποια είναι αυτά;

  • Μπορεί να μην έκανε υπερβολές στο μακιγιάζ της αλλά πάντα είχε μαζί της ένα κόκκινο κραγιόν. Η Kennedy αγαπούσε το κόκκινο γιατί της έδινε μια ακαταμάχητη λάμψη στο πρόσωπο, χωρίς πολλά πολλά…συχνά ταίριαζε το κόκκινο κραγιόν με λίγο ρουζ στα ψηλά στα ζυγωματικά της.
  • Ο Peter Lamas, ο οποίος ήταν ο προσωπικός της make-up artist είχε δηλώσει στο Refinery29, ότι η Kennedy συχνά κοιμόταν σε μια μεταξωτή μαξιλαροθήκη. Επίσης, έβαζε ένα μεταξωτό μαντήλι στα μαλλιά της για να τα διατηρήσει.
  • Πολύ πριν ξεκινήσει αυτός ο μικρός χαμούλης με τα καλοσχηματισμένα φρύδια στα social media, η Kennedy το είχε υιοθετήσει χρόνια πριν. Ένα κόλπο είχε, όταν ήθελε να κλέψει την εμφάνιση, το οποίο ήταν τα ισχυρά φρύδια της.
  • Ορκιζόταν σε ένα προϊόν που το έβαζε και στο πρόσωπο, πέρα από τα μαλλιά της. Ποιο είναι αυτό; Τα διάφορα αιθέρια έλαια. Τα έβαζε καθημερινά στο πρόσωπο της, το πρωί αλλά και το βράδυ. Επίσης, κάθε φορά μετά το μπάνιο έβαζε λίγο λάδι στης άκρες των μαλλιών της, για extra βαθιά ενυδάτωση αλλά και προστασία από την θερμότητα ή τον ήλιο.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό το καλλυντικό της Rihanna μπορείς να το φτιάξεις με 3 υλικά!

Photo: AtlasCorps.com