Μάθε πώς να διαλέγεις σωστά μια αντιγηραντική κρέμα για την επιδερμίδα σου

LIKE US ON FACEBOOK

Κάθε beauty expert θα σου πει ότι η επιλογή μιας κρέμας κατά της γήρανσης είναι αρκετά απλή υπόθεση. Και όμως, όταν έρθει εκείνη η ώρα, η επιλογή μιας κρέμας είναι αρκετά δύσκολη. Μια σωστή αντιγηραντική κρέμα είναι το Α και το Ω για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου.

Όλα τα προϊόντα ομορφιάς σου υπόσχονται ότι θα είναι θαύμα και ελιξήριο νεότητας για το δέρμα σου. Στην πραγματικότητα, όμως, κρύβεται μια μεγάλη λίστα σύνθετων συστατικών που προκαλούν μια πρόβλημα στο δέρμα σου. Γι’ αυτό, μάθε πώς να διαλέγεις σωστά μια αντιγηραντική κρέμα για την επιδερμίδα σου.

Όταν επιλέγεις ένα αντιγηραντικό προϊόν, υπάρχουν κάποια βασικά συστατικά που πρέπει να προσέξεις για να έχεις ένα καλύτερο αποτέλεσμα στο δέρμα σου.

Δες τα παρακάτω τρία βασικά συστατικά που πρέπει να περιέχουν οι σωστές αντιγηραντικές κρέμες για να έχουν όσο το δυνατόν γίνεται ένα άρτιο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου.

Γλυκολικό οξύ

Το συγκεκριμένο συστατικό δρα ως απολεπιστικό για ν’ απαλλαγείς από τα νεκρά κύτταρα, για ένα πιο λαμπερό και νεανικό αποτέλεσμα στο δέρμα σου. Είναι σημαντικό να χρησιμοποιήσεις αντηλιακό μετά από κάποια κρέμα που περιέχει ως βασικό συστατικό το γλυκολικό οξύ.

Βιταμίνη C

Η βιταμίνη C είναι ένας ακόμη βασικός πυλώνας της σωστής αντιγήρανσης της επιδερμίδας, κυρίως λόγω των βασικών αντιοξειδοτικών της ιδιοτήτων. Ένα καλό προϊόν βιταμίνης C θα βοηθήσει το οξειδωτικό στρες που προκαλείται από τις υπεριώδεις ακτίνες UV, τη ρύπανση και το στρες και θα έχει ως αποτέλεσμα ένα φωτεινότερο αλλά και καθαρότερο δέρμα.

Προσοχή!

Εάν μια κρέμα σου παρουσιάσει έντονες κοκκινίλες ή ερεθισμό στην επιδερμίδα σου, τότε πρέπει να διακόψεις την συγκεκριμένη κρέμα αμέσως. Επίσης, εάν προτιμάς φυσικές κρέμες, τότε μην αλλάξεις την φυσική σύσταση με την βιομηχανική, το σίγουρο είναι πως το δέρμα σου δεν θα την δεχτεί.

Δες πώς θα φτιάξεις τη δική σου φυσική ενυδατική κρέμα χεριών και σώματος.

Δες κι αυτό:

Κρέμα προσώπου με κύριο συστατικό το λάδι καρύδας- Ενυδάτωση σε λίγα μόνο λεπτά

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved