Εάν είσαι από τις γυναίκες που μισείς τα λάδια προσώπου τότε, κάνεις λάθος ή μάλλον κάτι δεν κάνεις σωστά! Τα λάδια προσώπου σου προσφέρουν βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί αλλά σου προσφέρουν και αρκετές βιταμίνες που το δέρμα σου έχει ανάγκη.

Μάθε πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα λάδια προσώπου στην επιδερμίδα σου για να επωφεληθείς απ΄τις ιδιότητές τους. Δεν είναι τυχαίο το ότι τα πιο γνωστά μοντέλα του κόσμου εφαρμόζουν λάδια στο πρόσωπο τους πρωί και βράδυ.

Πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα λάδια προσώπου

Ό, τι τύπο επιδερμίδας κι αν έχεις, ακόμα και την πιο λιπαρή επιδερμίδα στον κόσμο, μπορείς να εντάξεις στην καθημερινή σου ρουτίνα τα λάδια προσώπου.

Μάθε τον σωστό τρόπο, έτσι ώστε να εντάξεις τα λάδια προσώπου στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σου και να τα αγαπήσεις.

Πώς να χρησιμοποιείς σωστά τα λάδια προσώπου

  1. Κανόνας πρώτος: Καθάρισε την επιδερμίδα σου αρκετά καλά με ένα ειδικό καθαριστικό για ν’ αφαιρέσεις το μακιγιάζ εάν έχεις εφαρμόσει make up. Εάν όχι, καθάρισε την επιδερμίδα σου καλά από τους ρύπους του αέρα. Μέτα, άπλωσε την αγαπημένη σου τονωτική λοσιόν.
  2. Κανόνας δεύτερος: Τοποθέτησε τρεις με τέσσερις σταγόνες από το έλαιο που θα εφαρμόσεις στην επιδερμίδα σου. Στην συνέχεια, κάνε αρκετό μασάζ στο δέρμα σου μέχρι να απορροφηθεί αρκετό έλαιο από την επιδερμίδα σου.
  3. Κανόνας τρίτος: Εάν παρατηρήσεις ότι η επιδερμίδα σου δεν έχει απορροφήσει όλο το λάδι που εφάρμοσες στο δέρμα σου, τότε πάρε μια πετσέτα ή μια χαρτοπετσέτα καλύτερα και κάνε tap-tap, για να τραβήξει το περιττό έλαιο από την επιδερμίδα σου.
  4. Κανόνας τέταρτος: Μπορείς να μην εφαρμόζεις κάθε φορά στο δέρμα σου λάδια προσώπου αλλά να τα τοποθετείς σαν μάσκα προσώπου κάθε βράδυ στην επιδερμίδα σου για τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα. Επίσης, άλλο ένα κόλπο που κάνω εγώ μερικές φορές στην επιδερμίδα μου είναι να προσθέτω μερικές σταγόνες extra στην κρέμα προσώπου μου πριν την εφαρμόσω απευθείας στο δέρμα μου.

Δες κι αυτό:

Φτιάξε τη δική σου μάσκα νυκτός ανάλογα με τον τύπο δέρματός σου