Ακόμη ένα korean trend στο νεσεσέρ σου που θα το αγαπήσεις σίγουρα απ’ την πρώτη στιγμή. Σίγουρα θα έχεις ήδη δοκιμάσει τις face sheet masks, τo konjac sponge, τα ombre χείλη, το Jamsu korean trend ή τα acne dots για το πρόσωπο, εάν δεν τα έχεις δοκιμάσει πρέπει σύντομα να τα προμηθευτείς…

Το νέο korean trend απευθύνεται σ’ όλες εκείνες που είναι lips junkies, αλλά μην αγχώνεσαι, εάν δεν ανήκεις σ’ αυτή την κατηγορία, θα γίνεις! Πρόκειται για τα νέα lip powders, τα οποία προσθέτουν στα χείλη σου μια βελούδινη υφή. Όταν θα δεις για πρώτη φορά τα συγκεκριμένα lip powders θα διαπιστώσεις ότι είναι σε πραγματική χρωματιστή σκόνη και έχουν το κλασικό απλικατέρ που έχουν όλα τα liquid lipsticks.

Τα lip powders κυκλοφορούν σε πολλές και έντονες αποχρώσεις, είναι ιδανικά για το καλοκαίρι που θέλεις κάτι πιο funky αλλά παράλληλα mat. Επίσης, εκτός από την εφαρμογή στα χείλη, μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις και στα μάγουλα σου σαν ρουζ ή σαν σκιά ματιών, το οποίο είναι ένα ακόμα θετικό του συγκεκριμένου προϊόντος.

lip powders

Το αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο απ’ αυτό πολλών ρουζ ή σκιών, οπότε θα σε ανταμείψει αμέσως.

Δες το και σαν ιδανικό προϊόν 3 σε 1 για εκείνες τις μέρες των διακοπών που θέλεις να πάρεις όλα τα καλλυντικά μαζί σου, αλλά ξέρεις ότι κάτι τέτοιο δε γίνεται.

Ή όταν πηγαίνεις στο γραφείο και ξέρεις ότι θα έχεις μια πολύ γεμάτη μέρα από ραντεβού και θες να είσαι περιποιημένη.

Ακόμα μπορείς να κάνεις εύκολα re-touch στο make-up σου χωρίς να λερωθείς ή να γίνεις σαν κλόουν…

lip powders

Προμηθεύσου με όσο το δυνατό πιο πολλές αποχρώσεις γίνεται για να δημιουργήσεις μοναδικά looks φέτος το καλοκαίρι όπου και εάν βρίσκεσαι στο νησί ή στην πόλη.

Φυσικά και μπορείς να τα κρατάς μαζί σου στην παραλία για να δείχνεις πιο it-girl…

Διαβάστε ακόμα:

Είσαι σίγουρη ότι βάζεις σωστά το κραγιόν στα χείλη σου;

Photos: Sofhoney.com, jessoshii.com, beauty.com