Οι τρεις διάσημες περσόνες υιοθέτησαν την απόχρωση μαλλιών το Καλοκαίρι που είναι πιο hot! Kylie Jenner, Kaia Gerber και Emily Ratajkowski άλλαξαν εντελώς τα μαλλιά τους κι ακόμα κι αν δεν είμαστε φαν του ξανθού, οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι τους πάει πολύ!

Και οι τρεις stars μας έχουν συνηθίσει σε αλλαγές στα μαλλιά τους, οι οποίες πολλές φορές είναι δραστικές. Άλλοτε μας αρέσει περισσότερο το look που υιοθετούν κι άλλοτε τις προτιμάμε με άλλες αποχρώσεις στα μαλλιά.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση, αυτή η hot απόχρωση μαλλιών το Καλοκαίρι πάει και στις τρεις κι αυτός είναι και ο λόγος που το συγκεκριμένο χρώμα θα το δούμε πολύ αυτό το Καλοκαίρι!

Η Kylie Jenner μας έδειξε την αλλαγή στα μαλλιά της, αφού γοητεύτηκε απ’ την πλατίνα, και οι πρώτες εικόνες με το platinum blonde της αφήνει την αίσθηση ότι θα μπορούσε να είχε γεννηθεί μ’ αυτό το χρώμα μαλλιών!

Την hot απόχρωση μαλλιών το Καλοκαίρι υιοθέτησε και η κόρη της Cindy Crawford, Kaia Gerber, η οποία μπορεί να είναι μόλις 18 ετών, αλλά γράφει ήδη τη δική της ιστορία στον χώρο της μόδας.

Κάθε αλλαγή που κάνει πάνω της τραβάει τα βλέμματα όλων, ενώ η νέα απόχρωση στα μαλλιά της δεν έμεινε ασχολίαστη! Από καστανή έγινε κατάξανθη και εννοείται πως τα likes και τα σχόλια κάτω απ’ τη φωτογραφία της έπεσαν βροχή!

Τελευταία απόδειξη ότι το ξανθό θα “φορεθεί” πολύ φέτος είναι η Emily Ratajkowski, η οποία αποφάσισε πως η απόχρωση μαλλιών το Καλοκαίρι φέτος πρέπει να είναι απ’ την ξανθιά παλέτα!

Μια απ’ τις μέχρι πρότινος πιο εντυπωσιακές καστανές stars, αποχωρίστηκε τα καστανά της μαλλιά και ενέδωσε στον πειρασμό! Έγινε κι εκείνη ξανθιά και της πάει πολύ!

Όπως είπε η ίδια στο Elle, μέσα στην καραντίνα κοιτούσε πολύ τον εαυτό της στον καθρέφτη και σκέφτηκε ότι χρειάζεται μια αλλαγή. Έτσι, έγινε ξανθιά με faded roots, όμως, δηλαδή άφησε τη ρίζα της στο φυσικό της χρώμα.

Πριν, όμως, ενδώσεις στην hot απόχρωση μαλλιών το Καλοκαίρι, διάβασε τι μπορεί να προκαλέσει η βαφή μαλλιών.

Δες ακόμα:

Tips για να περιποιηθείς σωστά τα μαλλιά σου το Καλοκαίρι!

Photo: Freepik