Τι κάνει η Vogue για την ανδρική ομορφιά; Πολλά, ειδικά τον τελευταίο καιρό. Ας πάρουμε, όμως, τα πράγματα απ’ την αρχή. Γνωρίζεις τον Troye Sivan; Ο Troye Sivan είναι γνωστός Αυστραλός τραγουδιστής και αρκετά γνωστός στο ευρύ κοινό από το Youtube.

Και αφού η Vogue για την ανδρική ομορφιά ενδιαφέρεται και με το παραπάνω, πριν από μερικές μέρες η Αμερικάνικη Vogue, ανέβασε ένα βίντεο στο Youtube με τον Sivan να κάνει ένα καταπληκτικό no makeup-makeup look για άντρες.

Παρατηρούμε τον τελευταίο καιρό πως η αντρική περιποίηση έχει αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο διαδεδομένη στους άνδρες (χωρίς υπερβολές φυσικά). Ποιος είπε ότι, και οι άντρες δεν θέλουν να δείχνουν λίγο πιο φρέσκοι και ακαταμάχητοι, κάποιες φορές; Αν πεις το αντίθετο θα είναι ψέμα.

Βέβαια, το αντρικό κοινό προτιμάει την λέξη «περιποίηση» και όχι «μακιγιάζ» ή «καλλωπισμός». Όπως κι αν έχει λίγο-πολύ αναφερόμαστε στο ίδιο πράγμα.

Τι βλέπουμε, λοιπόν, στο video;

Όπως θα δεις και στο video παρακάτω, ο Τroye Sivan, μετά την skincare routine του, ξεκίνησε να τοποθετεί concealer κάτω από τα μάτια και όπου άλλου το χρειάζεται (δηλαδή σε κάποια σπυράκια ή διαχρωμίες της επιδερμίδας). Στην συνέχεια πήρε ένα πυκνό και φαρδύ πινέλο και έβαλε bronzer σε όλο το πρόσωπο του, χωρίς όμως να κάνει το λεγόμενο contouring που μας έχει μάθει η Kim Kardashian.

Μετά απλώνει μια loose-διάφανη πούδρα στην Τ ζώνη του προσώπου του και μετά ψέκασε το πρόσωπο του με ένα setting spray. Στη συνέχεια, πήρε ένα ειδικό μολύβι για τα φρύδια και γέμισε τα σημεία που ήταν κενά, για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα φρύδια του.

Φυσικά, στο τέλος ενυδατώνει τα χείλη του με ένα ειδικό balm, εφαρμόζει και λίγο ρουζ (εγώ διαφωνώ για το αντρικό μακιγιάζ και καλό θα ήταν να μην το δοκιμάσετε εάν κάνετε αυτό το no makeup-makeup look.

Εάν δεν θέλεις να εφαρμόσεις όλα τα παραπάνω βήματα ,όπως ο Troye Sivan ή απλά βαριέσαι, θα σου πρότεινα να χρησιμοποιήσεις μόνο ένα concealer και μια loose-διάφανη πούδρα.

Πώς σου φαίνεται η νέα τάση στην αντρική περιποίηση;

Διαβάστε επίσης:

Μπάμπη, θες να λάμψεις; Η ανδρική επιδερμίδα χρειάζεται ειδική φροντίδα