Η τάση που θα επικρατήσει στο νυφικό μανικιούρ το φετινό Καλοκαίρι!

LIKE US ON FACEBOOK

Μια νύφη την ημέρα του γάμου της τρέχει να κάνει χίλια πράγματα ταυτόχρονα. Μακιγιάζ, μαλλιά, μανικιούρ είναι μόνο μερικά στάδια της beauty ρουτίνας της, ενώ δεν τολμούμε ν’ αναφέρουμε όλα τα υπόλοιπα που έχει στο μυαλό της αυτή τη σημαντική μέρα.

Έτσι λοιπόν, για να κάνουμε τη ζωή της λίγο πιο εύκολη θα προτείναμε το μανικιούρ να το κάνει τουλάχιστον μία ή δύο μέρες πριν τον γάμο, ενώ ξέρουμε και ποια είναι η τάση στο νυφικό μανικιούρ που θα επικρατήσει το φετινό Καλοκαίρι!

Συνήθως η παλέτα των χρωμάτων σε έναν γάμο είναι πάντα η ίδια, ενώ οι αποχρώσεις κυμαίνονται στα nudes, λευκά και ροζ χρώματα. Κι αυτό γιατί δεν θέλεις ένα κόκκινο ή μαύρο χρώμα στα νύχια να τραβήξει τα βλέμματα απ’ το υπέροχο νυφικό σου. Κράτα αυτές τις αποχρώσεις για τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Σύμφωνα λοιπόν με τους ειδικούς, κι αυτό το Καλοκαίρι, τα διακριτικά και φυσικά νύχια συνεχίζουν να αποτελούν τη μεγαλύτερη τάση. Όλοι θυμόμαστε την παλ ροζ απόχρωση που επέλεξε στα νύχια της, για τον βασιλικό γάμο η Meghan Markle, για της οποίας το φυσικό μακιγιάζ και τις beauty επιλογές της μιλάμε ακόμη και έναν χρόνο μετά. Ειδικότερα, το μανό της Markle (κι αγαπημένο της βασίλισσας Ελισάβετ) είναι η απόχρωση Ballet Slippers της Essie, σε περίπτωση που θέλεις να χρησιμοποιήσεις ακριβώς το ίδιο!

GETTY IMAGES

Την ίδια στιγμή, οι ειδικοί για τις μικρότερες σε ηλικία νύφες, οι οποίες θέλουν να ξεφύγουν λίγο από τους “κανόνες”, προτείνουν για το φετινό Καλοκαίρι και το τυρκουάζ χρώμα για τα νύχια, καθώς είναι ένας κομψός και κατάλληλος τόνος για έναν γάμο, ενώ δεν τραβάει και την προσοχή. Επίσης, οι περισσότερες νύφες επιλέγουν πλέον να παίξουν και με δύο διαφορετικούς τόνους στα νύχια, αλλά και να κάνουν κάποιο nailart.

Όσον αφορά το σχήμα τους, επειδή αυτή τη μέρα θα κρατάς συνέχεια το νυφικό στα χέρια, συνιστάται να έχεις τα νύχια σου κοντά και στρογγυλεμένα στις άκρες τους. Φυσικά, εάν έχεις συνηθίσει τα μακριά νύχια, τότε εσύ ξέρεις καλύτερα, άλλωστε εσύ κάνεις κουμάντο την ημέρα του γάμου σου!

Διάβασε ακόμη:

Παντρεύεσαι; Βρήκαμε τα καλύτερα σχέδια για τα νύχια σου! (Photos)

Photo: GETTY IMAGES
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved