Η συσκευή που χρειάζεσαι για τέλειες βλεφαρίδες

LIKE US ON FACEBOOK

Όλες οι γυναίκες θέλουμε μακριές και πλούσιες βλεφαρίδες και αναζητούμε τρόπους για να πετύχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Άλλες φορές τα καταφέρνουμε μια χαρά κι άλλες μέρες απλά δεν μπορούμε να κάνουμε τις βλεφαρίδες μας όπως έχουμε φανταστεί. Η νέα τάση είναι η θερμαινόμενη συσκευή για βλεφαρίδες και εδώ θα μάθεις τι ακριβώς είναι και πώς λειτουργεί!

View this post on Instagram

HEATED EYELASH CURLER? 🔥😱 ————————————————————— #complimentaryfromchella Tried the amazing @chellabeauty Heated eyelash curler. When I first saw this, I was a little nervous to try 😅 I was worried it might burn my lashes off! It actually worked very well! I did have to do a few applications to get it the length I wanted. Overall very impressed 😍🙌🏻 Use my code Chella20 to get 20% off! https://www.octoly.com/c/hbkef/r/hax5t ————————————————————— #chellagiftedme #chellabeauty #heatedeyelashcurler #lashes #octolyfamily #wakeuptomakeup #chellabella #makeuptutorial #makeup #1minutemakeup #chellabrowking #linerandbrows #makeuptutorialsx0x #beauty #beautyguru #mua #makeuplover #hudabeauty #octoly

A post shared by Caitlin Edmund (@caitlin.edmund) on

Τι είναι η θερμαινόμενη συσκευή για βλεφαρίδες;

Πρόκειται για ηλεκτρικό χτενάκι- βουρτσάκι για βλεφαρίδες, το οποίο αντικαθιστά τα κλασικά ψαλίδια βλεφαρίδων. Με την προηγμένη τεχνολογία θέρμανσης, η συγκεκριμένη συσκευή χαρίζει όγκο και σχήμα στις βλεφαρίδες σου, χωρίς να χρειάζεται να μπλέξεις με οποιοδήποτε άλλο προϊόν, το οποίο μπορεί να βλάψει το δέρμα και τα μάτια σου. Μπορείς να βρεις πολλές τέτοιες συσκευές στην αγορά, με τις τιμές τους να ξεκινούν απ’ τα 10-15 ευρώ.

 Πώς χρησιμοποιείς τη θερμαινόμενη συσκευή για βλεφαρίδες;

#1 Kαθαρά και στεγνά μάτια

Αφού αγόρασες τη συσκευή σου, ήρθε η στιγμή να τη χρησιμοποιήσεις. Την πρώτη φορά που θα τη βάλεις σε λειτουργία, όπως και κάθε φορά που θα τη χρησιμοποιείς, φρόντισε να έχεις στεγνές και καθαρές βλεφαρίδες. Αφενός δεν θέλεις να προκληθεί κάποια φωτιά απ’ τα υπολείμματα μάσκαρας που θα υπερθερμανθούν κι αφετέρου εάν είναι βρεγμένες οι βλεφαρίδες σου, δεν θα διατηρήσουν το σχήμα που θα τους δώσεις με την ηλεκτρική συσκευή.

#2 Έλεγξε τη θερμοκρασία

Είναι πολύ δημοφιλείς αυτές οι συσκευές, αλλά και πολύ επικίνδυνες εάν δεν ξέρεις να τις χρησιμοποιείς σωστά! Γι’ αυτό, πριν ακουμπήσεις την ηλεκτρική συσκευή στα μάτια σου, ακούμπησέ την πρώτα με το χέρι σου για να βεβαιωθείς ότι είναι απλά ζεστή και καίει. Δεν θες να κάψεις ούτε τις βλεφαρίδες σου ούτε τα μάτια σου!

View this post on Instagram

A post shared by Heat Lash® (@heat_lash) on

#3 Τρεις φορές

Όπως δεν πρέπει να το παρακάνεις με την ισιωτική ή με το ψαλίδι στα μαλλιά σου έτσι δεν πρέπει να το παρακάνεις με το ηλεκτρικό βουρτσάκι για βλεφαρίδες. Πέρνα τις βλεφαρίδες του κάθε ματιού σου τρεις φορές από πάνω προς τα κάτω και είσαι έτοιμη!

View this post on Instagram

Walk on air♡ 小さなことかもしれない。でも、メイクがばっちり決まった日のウキウキした気分は、確実に1日のはじまりを左右する。 毎日のメイク、その成功率をあげるために、ぜひツールを味方につけてみて! #アイブロウブラシ #アイラッシュカーラー #ホットアイラッシュカーラー #チークブラシ #パウダーパフ #リップブラシ — #kobako #コバコ #beautytools #beautyproducts #produitdebeauté #makeuptools #メイクツール #化粧道具 #makeupbrushes #メイクブラシ #ビューラー #ホットビューラー #heatedeyelashcurler #eyelashcurler #blushbrush #makeuppuff #lipbrush #beauty #beauté #美妝 #instabeauty #instagood #kai #貝印

A post shared by kobako.kai (@kobako_official) on

5 tips για μακριές βλεφαρίδες και ακαταμάχητο βλέμμα.

#4 Προσοχή στις χρήσεις

Επειδή σου καλάρεσε το εκπληκτικό σχήμα που δίνει στις βλεφαρίδες σου αυτή η συσκευή, μην αρχίσεις να την χρησιμοποιείς όλη την ώρα! Δεν είναι για χόρταση! Χρησιμοποίησέ την μια φορά την ημέρα για να αποφύγεις να έχεις προβλήματα ή να αρχίσεις ξαφνικά να “χάνεις” βλεφαρίδες. Δεν φτάνει που μετά τα 30 μας οι βλεφαρίδες μας αρχίζουν και γίνονται πιο αραιές, ας μην τους κάνουμε κακό μόνες μας!

Δες και αυτό:

Tips με τη μάσκαρα για να έχεις τις καλύτερες βλεφαρίδες που είχες ποτέ!

Photo: Pexels

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved