Η νέα τάση στα νύχια θέλει το logo μεγάλων οίκων μόδας κι εμείς δεν είμαστε σίγουρες ότι μας αρέσει, αλλά είπαμε να τη μοιραστούμε μαζί σου σε περίπτωση που θέλεις να τη δοκιμάσεις.

Από πέρυσι τα logo των μεγάλων οίκων μόδας έχουν επιστρέψει στη ζωή μας. Τα έχουμε δει σε απλά T- shirt, σε jean ή δερμάτινα jacket και τώρα έρχεται μια νέα τάση που τα θέλει και στα νύχια.

Πολλοί την έχουν αποκαλέσει the Balenciaga effect, καθώς τα μοντέλα περπάτησαν στις επιδείξεις μόδας για το Φθινόπωρο του 2017 έχοντας στα νύχια τους το iconic “B” του οίκου.

Η ειδική στα νύχια Mei Kawajiri, η γυναίκα που είχε σχεδιάσει και το μανικιούρ Balenciaga σε μαύρα νύχια, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία από το κλασικό logo του Louis Vuitton, αποδεικνύοντας μ’ αυτόν τον τρόπο ότι οποιοδήποτε λογότυπο μπορεί να γίνει σχέδιο για τα νύχια.

Εάν θέλεις κάτι πιο διακριτικό και minimal στα νύχια σου δοκίμασε το παραπάνω logo Gucci σε baby pink απόχρωση. Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιήσεις για τον ίδιο σκοπό και αυτοκόλλητα των διάφορων οίκων.

Το logo μεγάλων οίκων μόδας σε νύχια

Photo: @petracollins