Τι μέρα είναι σήμερα; Κυριακή φυσικά, ώρα για ξεκούραση με μερικές μάσκες ή scurb ομορφιάς για την επιδερμίδα σου. Σήμερα σου έχουμε κάτι διαφορετικό: Σπιτικό scub κατά της κυτταρίτιδας!

Μετά από αρκετό καιρό που μιλούσαμε μόνο για το πρόσωπο και τι μπορείς να κάνεις μετά τις διακοπές σου στην επιδερμίδα σου, σήμερα ήρθε η ώρα το NoMakeUpDay να ξεφύγει λίγο από το πρόσωπο και θα ασχοληθεί με ένα θέμα που απασχολεί την κάθε γυναίκα, και αυτό δεν είναι άλλο από την κυτταρίτιδα! Ναι, φτιάχνουμε σπιτικό scrub κατά της κυτταρίτιδας.

Όσα και να κάνεις, πολλές φορές η κυτταρίτιδα δεν υποχωρεί με τίποτα… μένει εκεί και σε ταλαιπωρεί ακόμα περισσότερο. Αλλά, πώς τα μοντέλα της Victoria secret, δεν έχουν ούτε ίχνος κυτταρίτιδας; Η λύση είναι η πολύ δουλειά για το θέμα της κυτταρίτιδας, ή ακόμα καλύτερα ένας σωστός συνδυασμός πραγμάτων όπως: Μια απολέπιση, μια κρέμα κατά της κυτταρίτιδας, να πίνεις τουλάχιστον 8-9 ποτήρια νερό κατά την διάρκεια της μέρας σου, υγιεινή διατροφή και γυμναστική.

Σήμερα, όμως, φτιάχνουμε σπιτικό scrub κατά της κυτταρίτιδας

Υλικά

  • 2 κ.σ. καφέ
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

  1. Πρόσθεσε τον καφέ και το ελαιόλαδο σε ένα μπολ και ανακάτεψε καλά το μείγμα μέχρι να το δεις να γίνεται ομοιόμορφο. Αν το δεις αρκετά πηχτό, πρόσθεσε λίγο παραπάνω ελαιόλαδο.
  2. Τοποθέτησε το συγκεκριμένο scrub σε υγρό δέρμα και κάνε ένα ελαφρύ μασάζ (όχι με δύναμη γιατί μπορεί να τραυματιστείς) στην περιοχή που έχεις κυτταρίτιδα (από τους γλουτούς μέχρι και το πίσω μέρος του γονάτου σου) για περίπου 3-4 λεπτά.

Και είσαι έτοιμη!

Διαβάστε επίσης:

Όσα μπορείς (και δεν μπορείς) να κάνεις για την κυτταρίτιδα!