Από τότε που την απολαύσαμε ως Mary Austin, την παντοτινή αγάπη του Freddie Mercury στην ταινία Bohemian Rhapsody, όλοι λατρέψαμε σχεδόν με εμμονή το στυλ της Lucy Boynton. Τις εμφανίσεις και το μακιγιάζ που επέλεγε καθ’ όλη τη διάρκεια των βραβείων, αλλά και το κοντό καρέ που θα είναι η μεγαλύτερη τάση στα μαλλιά την φετινή Άνοιξη.

Γιατί το κοντό καρέ της Lucy Boynton είναι αυτό που θα δούμε περισσότερο την Άνοιξη; Γιατί είναι αυτό που πηγαίνει σε όλες και είναι το bob όπως αποκαλείται που είναι στο σωστό μήκος και ταιριάζει σε όλες.

Η αλήθεια είναι ότι το κοντό bob αποτελεί τάση εδώ και αρκετό καιρό, αλλά η Lucy Boynton το κατέστησε την απόλυτη τάση στα μαλλιά για το 2019 τόσο με τις εμφανίσεις της στα βραβεία όσο και με το styling που επέλεγε γι’ αυτές, αποδεικνύοντας μας ότι αυτό δεν είναι μόνο για τα μακριά μαλλιά κι ότι υπάρχουν εξίσου αρκετές επιλογές και για τα κοντά!

Photo: Getty Images

Και αγαπάμε το συγκεκριμένο καρέ λίγο παραπάνω από τα άλλα που έχουμε ήδη δει, γιατί εκπέμπει έναν αέρα cool και μιας ανεπιτήδευτης προσπάθειας. Οι άκρες είναι έντονες, ενώ το καρέ τελειώνει ακριβώς κάτω από τα αυτιά, καθιστώντας το έτσι ένα bob που όλες μπορούμε πολυ εύκολα να αντιγράψουμε!

Παράλληλα, όπως αναφέραμε ήδη, η Lucy Boynton απέδειξε ότι υπάρχουν αρκετά hairstyles και για κοντά μαλλιά, ενώ η ίδια μας έδειξε ότι τα αξεσουάρ σε αυτά είναι πάντα μια σωστή επιλογή. Clips κι από τις δύο πλευρές των μαλλιών, κορδέλες και τα μαλλιά πιασμένα στη μέση είναι μόνο μερικά από τα δικά της και δικά μας αγαπημένα!

Διαβάστε ακόμη:

Αυτά είναι τα κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2019!

Photo: Broadimage/REX/Shutterstock