Ψυγείο για τα καλλυντικά σου; Φυσικά και χρειάζεσαι ένα! Είναι σούπερ χρήσιμο και αυτός είναι ο λόγος: Ένα ψυγείο για τα καλλυντικά διατηρεί τα makeup προϊόντα σου στη σωστή θερμοκρασία και αξίζει να αγοράσεις ένα, σύμφωνα με τους δερματολόγους.

Φυσικά, τα ειδικά ψυγεία για τα προϊόντα για το μακιγιάζ σου είναι καλύτερα απ’ το κανονικό σου ψυγείο καθώς είναι μικρότερα και χωράνε στο μπάνιο ή στο υπνοδωμάτιό σου, έχουν ελαφρώς υψηλότερη θερμοκρασία απ’ ό,τι το ψυγείο της κουζίνας σου και δεν θα κάνουν τα προϊόντα σου να μυρίζουν… φαγητό!

Φυσικά, υπάρχουν συγκεκριμένα προϊόντα που πρέπει να μπαίνουν σ’ αυτό το ψυγείο και διατηρούνται φρέσκα. Δεν σε πείσαμε ακόμα; Παρακάτω θα σου λυθούν όλες οι απορίες.

Τι ακριβώς είναι το ψυγείο για τα καλλυντικά;

Είναι mini ψυγεία στα οποία μπορείς να βάζεις μέσα τις κρέμες σου κι άλλα καλλυντικά που χρειάζονται χαμηλότερες θερμοκρασίες και πλέον θα βρεις παντού τέτοια ψυγεία, καθώς η ζήτησή τους έχει αυξηθεί.

Τα συγκεκριμένα ψυγεία λειτουργούν με ρεύμα, έχουν καλώδιο που μπαίνει στην πρίζα και μέσα εκεί μπορείς να αποθηκεύεις τα προϊόντα, τα οποία είναι ιδανικό να τοποθετείς στο πρόσωπό σου και να είναι δροσερά.

Όπως είναι γνωστό, το κρύο αποσυμφορίζει τα πρηξίματα, επομένως σκέψου να εφαρμόζεις στο πρόσωπό σου την ενυδατική σου, η οποία είναι δροσερή!

Τι μπορείς να βάλεις μέσα σε ένα ψυγείο για καλλυντικά;

Φυσικά τις ενυδατικές σου κρέμες, ειδικά όσες είναι σε μορφή τζελ, τις μάσκες προσώπου σου, όχι όμως τα serum και τα έλαια, καθώς θα αλλοιωθούν απ’ το ψύχος. Ιδανικό είναι να τοποθετείς στο ψυγείο τα προϊόντα με ρετινόλη, καθώς οι θερμοκρασίες είναι τέλειες για αυτά τα καλλυντικά.

Τους καλοκαιρινούς μήνες μπορείς να αποθηκεύεις σ’ αυτό το ψυγείο και makeup προϊόντα, τα οποία είναι ευαίσθητα στις υψηλές θερμοκρασίες.

Χρειάζεσαι όντως skincare mini fridge;

Δεν είναι ότι δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς ένα τέτοιο ψυγείο, αλλά εάν αγοράσεις θα αλλάξει τελείως ο τρόπος αποθήκευσης των skincare προϊόντων σου.

Αγοράζοντας ένα τέτοιο ειδικό ψυγείο θα είσαι σίγουρη ότι όλα τα καλλυντικά σου είναι αποθηκευμένα στις σωστές θερμοκρασίες, ενώ η αίσθηση πάνω στο δέρμα σου θα σε κάνει να αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσο καιρό χωρίς ένα τέτοιο.

Επιπλέον, φυσικά και μπορείς να βάλεις μέσα στο ψυγείο το αγαπημένο σου ρόφημα ή ένα μπουκαλάκι νερό που θα το έχεις πάντα στο δωμάτιό σου και δεν θα χρειάζεται να πηγαίνεις μέχρι την κουζίνα.

Κι αν αναρωτιέσαι πού θα βρεις να αγοράσεις skincare ψυγείο, η απάντηση είναι παντού! Αν κάνεις μια έρευνα αγοράς online θα βρεις σίγουρα αυτό που σου αρέσει περισσότερο και θα συγκρίνεις τις τιμές!

https://www.instagram.com/p/BwAo14mAESd/

Δες ακόμα:

5 πράγματα που βάζουμε στο μπάνιο, αλλά είναι λάθος!

Cover photo: Twitter account/ @Jasmine_blu