Ίσως η έξοδος με τις κολλητές σου χθες βράδυ τράβηξε λίγο παραπάνω απ’ ό,τι συνήθως ή ίσως είσαι γενικά επιρρεπής στην εμφάνιση μαύρων κύκλων, οι οποίοι σε συμπαθούν και δεν θέλουν να σε αποχωριστούν! Όποιος κι αν είναι ο λόγος που οι μαύροι κύκλοι είναι πάντα εκεί κάτω απ’ τα μάτια σου, μπορείς να τους εξαφανίσεις μια για πάντα, καλύπτοντάς τους με τον σωστό τρόπο πριν βγεις έξω!

Το κόκκινο είναι ο σύμμαχός σου

Μπορεί να ακούγεται τρελό, αλλά το μυστικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων είναι το κόκκινο χρώμα! Ειδικά εάν έχεις σκουρόχρωμα δέρμα, το κόκκινο αποτελεί εγγύηση για την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων. Πάρε ένα concealer σε απαλή ή πιο έντονη (ανάλογα με τον τόνο του δέρματός σου) κόκκινη απόχρωση και ξεκίνα μ’ αυτό.

Άπλωσέ το

Άπλωσε το κόκκινο concealer κάτω απ’ τα μάτια σου χρησιμοποιώντας ένα υγρό βουρτσάκι. Επειδή το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά έντονο, μην μείνεις μόνο σ’ αυτό το βήμα.

Πρόσθεσε το foundation

Μ’ ένα σφουγγαράκι άπλωσε το foundation σ’ όλο σου το πρόσωπο, συμπεριλαμβανομένης της περιοχής κάτω απ’ τα μάτια σου. Εάν νιώσεις ότι χρειάζεσαι λίγο έξτρα concealer, τόλμησέ το! Μερικές φορές το foundation δεν είναι αρκετό. Ολοκλήρωσε με λίγη πούδρα για να διαρκέσει περισσότερο το μακιγιάζ σου.

Photo: JEFF ALLEN