Στρογγυλό, οβάλ, τετράγωνο, αμυγδαλωτό, στιλέτο και πιθανόν να υπάρχουν τόσα κι άλλα τόσα που μπορεί να δοκιμάσει κανείς στα νύχια των χεριών του. Πάντως, οι επιλογές είναι πάρα πολλές και κάποιες αρκετά ενδιαφέρουσες για να υιοθετήσεις έστω μία φορά, προκειμένου να δεις κι αν σου ταιριάζει. Πώς θα βρεις το ιδανικό σχήμα για τα νύχια σου;

Υπάρχει ένας μύθος γύρω από το αν κάποιο σχήμα που είναι ιδανικό για σένα, για τα χέρια και για τα νύχια σου. Το θέμα είναι να μπορείς να το υποστηρίξεις. Ναι;

Καταρχήν υπάρχουν πολλά και διαφορετικά τύπου νύχια. Ή καλύτερα βάσεις που υποστηρίζουν καλύτερα κάποια σχήματα. Αυτό είναι όλο!  Μην προβληματίζεσαι και πάρα πολύ.

Αν είσαι των κανόνων κοίτα μόνο αν έχεις στενή βάση (δηλαδή μικρή) προτίμησε να κάνεις οβάλ σχήμα για να αναδεικνύει κάπως το μήκος. Αν πάλι έχεις πλατιά βάση (δηλαδή μεγάλη) συγχαρητήρια μπορείς να κάνεις ό,τι θες.

Δικές σου οι 2- 3 σημειώσεις, που μπορούν να σου φανούν χρήσιμες στην επόμενη επιλογή για το σχήμα για τα νύχια σου!

  • Τα αμυγδαλωτά νύχια κάνουν τα χέρια να δείχνουν πιο μακριά και θεωρούνται γενικά λίγο πιο σέξι (αρκεί να μην είναι πολύ πολύ μακριά).
  • Τα τετράγωνα νύχια είναι ιδανικά σε κοντά και δείχνουν πάντα λίγο πιο σοφιστικέ. Προτίμησέ τα αν σ’ αρέσει κι η μονοχρωμία (χωρίς σχέδια) στα νύχια σου.
  • Τα στρογγυλά νύχια κολακεύουν γενικά όσες ξεκινούν με χαμόγελο στη βάση και θεωρούνται πάντα κομψά.

Διάβασε περισσότερα στο beautydiaries.gr

Δες κι αυτό:

Το καλύτερο σχήμα για τα εύθραυστα νύχια!