Έχεις «ραντεβού» ομορφιάς πριν έρθει το Καλοκαίρι! Όσα πρέπει να κάνεις!

LIKE US ON FACEBOOK

Πριν έρθει το Καλοκαίρι (το οποίο ευτυχώς δεν αργεί) πρέπει να κλείσεις ένα «ραντεβού» ομορφιάς και περιποίησης! Δες όσα πρέπει να κάνεις και να προνοήσεις για να είσαι έτοιμη!

Πριν έρθει το Καλοκαίρι είναι πολλά αυτά που πρέπει να κάνεις αν δεν θες να τρέχεις τελευταία στιγμή. Και ως γυναίκα πρέπει να είσαι στην «τρίχα»! Καλά δεν χρειάζεται να είσαι στην «τρίχα» αλλά επειδή ξέρουμε πως σε νοιάζει, μπορείς να ετοιμαστείς από τώρα που είναι νωρίς.

Το Καλοκαίρι θα βγεις απ’ το καβούκι σου, θα βγάλεις το μαύρο και το σκούρο μπλε απ’ τα νύχια σου και η ντουλάπα σου θα γεμίσει με floral φορέματα και κοντομάνικα μπλουζάκια.

Και μέσα σε όλα αυτά θα αλλάξεις και τον τρόπο που φροντίζεις το δέρμα σου.

Πριν έρθει το Καλοκαίρι, λοιπόν, έχεις ραντεβού!

Laser, laser, laser!

Το laser πραγματικά θα σε σώσει. Αν ξεκινήσεις από τώρα (άμεσα όμως) τότε θα είσαι έτοιμη για να κάνεις τα μπάνια σου. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείς ξανά με την αποτρίχωση, ενώ τα ξυραφάκι θα τα πετάξεις! Αν είσαι καινούργια σ’ αυτό, τότε διάβασε πρώτα μερικές αλήθειες που «πονάνε» για το laser κι έπειτα θα σε συμβουλεύαμε να ξεκινήσεις από το μπικίνι που είναι και το πιο μπελαλίδικο.

Αν έχεις χρόνο και χρήμα, τότε μπορείς να κάνεις απ’ το γόνατο και κάτω και στη συνέχεια αν αντέχεις συνεχίζεις!

Λιπαρά μαλλιά στη ρίζα

Κεφάλαιο μαλλιά!

Πριν έρθει το Καλοκαίρι μπορείς να κουρευτείς αλλά θα σε συμβουλεύαμε να κρατήσεις το φυσικό σου χρώμα όσο πιο πολύ μπορείς. Μόλις μπει ο Ιούνιος -με το καλό- τότε θα είσαι πιο ανέμελη και δεν θα χρειάζεται να αγχώνεσαι και να σπαταλάς πολύ χρόνο στα μαλλιά σου. Όσο πιο φυσικά είναι το Καλοκαίρι τόσο το καλύτερο και όσο λιγότερα προϊόντα styling χρησιμοποιείς, τόσο το καλύτερο. Παράλληλα, αν έχεις σγουρά μαλλιά και τα ισιώνεις κάθε μέρα, υπάρχουν μερικές θεραπείες που «ισιώνουν» τα μαλλιά σου για 3 μήνες κι έτσι δεν χρειάζεται να τα καις μέρα με τη μέρα.

Γυμναστική!

Κι αυτό είναι το πιο δύσκολο της υπόθεσης! Ναι, πρέπει να κάνεις λίγη γυμναστική, την οποία έπρεπε να κάνεις όλη τη διάρκεια του χρόνου. Αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ! Έχεις χρόνο ακόμα για να γυμναστείς και να ακολουθήσεις έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Κι ελπίζουμε το γεγονός ότι έρχεται Καλοκαίρι να σε ενθαρρύνει να ξεκινήσεις γυμναστική!

ξεκίνα γυμναστική

Photo:jcomp / Freepik,  ijeab / Freepik
Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved