Έχει αλλάξει ο τύπος της επιδερμίδας σου και δεν το έχεις πάρει χαμπάρι;

LIKE US ON FACEBOOK

Γίνεται να έχει αλλάξει ο τύπος της επιδερμίδας σου και να μην έχεις πάρει χαμπάρι; Κι, όμως, γίνεται γι΄αυτό αγαπημένη μου πρέπει να δώσεις προσοχή και να σε φροντίζεις.

Ο τύπος της επιδερμίδας μπορεί να αλλάξει κι αν έχει έχεις λιπαρή επιδερμίδα και έχει γίνει μικρή πώς θα το καταλάβεις για να κάνεις και τις απαραίτητες αλλαγές στην περιποίησή σου και κατ’ επέκταση και στα προϊόντα που χρησιμοποιείς;

Γιατί εσύ δεν αλλάζεις μέσα στη διάρκεια του χρόνου, η επιδερμίδα γιατί να μένει ίδια; Φυσικό κι επόμενο είναι, καθώς επιδρά σ’ αυτή το περιβάλλον, ο τρόπος ζωής, αλλά κι οι ορμονικές μεταβολές.

Και πράγματι όταν αλλάζει μια επιδερμίδα δεν σημαίνει απλά ότι λόγω εποχής (δηλαδή της σεζόν) να εντοπίσεις ότι από λιπαρή έχει γίνει μικτή, ή από ξηρή, αφυδατωμένη.

Πολλές φορές αλλάζει ριζικά με αποτέλεσμα για να μπορέσει να ανταπεξέλθει στη νέα κατάσταση θα πρέπει να αλλάξει κι η ρουτίνα περιποίησης. Γι’ αυτό να συμβουλεύεσαι συχνά ειδικούς και δερματολόγους, προκειμένου να έχεις πάντα μια σωστή γνωμάτευση για την επιδερμίδα σου και τις ανάγκες της.

Να σε φροντίζεις!

Διαβάστε περισσότερα στο beautydiaries.gr

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη στον καθαρισμό προσώπου που φθείρουν το δέρμα και πώς να τα αντιμετωπίσεις

Photo: unsplash

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved