Δώσε στο στήθος σου το τέλειο σχήμα μ’ αυτά τα tricks

LIKE US ON FACEBOOK

Όλες οι γυναίκες θέλουν να έχουν το «τέλειο» στήθος, τόσο από μέγεθος, όσο κι από σχήμα. Όσες, λοιπόν, θέλετε να έχετε ένα στητό και καλοσχηματισμένο στήθος, δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε τα παρακάτω φυσικά tricks, τα οποία θα σας χαρίσουν το κατάλληλο αποτέλεσμα.

Το τέλειο σχήμα στήθους δεν είναι εύκολο, όπως και τίποτα ό,τι ονομάζεται “τέλειο” γιατί μπορεί να μην υπάρχει! Μπορείς, όμως, φυσικά να κάνεις μερικά κόλπα, τα οποία θα βελτιώσουν το σχήμα του!

Κρύο νερό στο ντους

© DEPOSITPHOTOS

Μπορεί το ζεστό νερό να είναι απολαυστικό στο ντους, όμως, εάν πραγματικά θες να δεις αλλαγή στο στήθος σου, πρέπει να κάνεις μπάνιο με κρύο νερό. Εάν δεν το αντέχεις, δοκίμασε να χρησιμοποιήσεις παγάκια. Το ζεστό νερό δεν σε βοηθάει στον στόχο σου γι’ αυτό κάνε υπομονή, αλλά δες και σαν μια ευκαιρία να δροσιστείς τώρα το Καλοκαίρι!

Ίσια πλάτη

© DEPOSITPHOTOS

Όταν σκύβεις το στήθος σου, όχι μόνο δεν φαίνεται τόσο ελκυστικό, αλλά παράλληλα χαλαρώνουν οι μύες του. Διατήρησε τους ώμους σου πάντα ίσιους και μην γέρνεις προς τα μπροστά. Θα κάνεις καλό και στο στήθος, αλλά και στη μέση και την πλάτη σου!

Μην πιέζεις το στήθος σου

© DEPOSITPHOTOS

Μην κοιμάσαι πάνω στο στήθος σου και διάλεξε εσώρουχα, τα οποία δεν σε πιέζουν και είναι άνετα. Ένα σουτιέν το οποίο κρατάει ψηλά το στήθος σου, μπορεί να το κάνει να φαίνεται ελκυστικό, ωστόσο, του κάνει ζημιά. Γι’ αυτό φρόντισε να προσέχεις πολύ όταν αγοράζεις σουτιέν.

Απόφυγε την υπερβολική έκθεση στον ήλιο

© DEPOSITPHOTOS

Όταν εκτίθεσαι για ώρες στον ήλιο, ειδικά χωρίς αντηλιακό, το δέρμα σου ξηραίνεται και χάνεται η ελαστικότητά του. Εάν θέλεις να διατηρήσεις το καλοσχηματισμένο στήθος σου ως έχει, τότε ξέχνα το τόπλες κάτω απ’ τον ήλιο! Και φυσικά, μην ξεχνάς σε κάθε περίπτωση ν’ ανανεώνεις συχνά το αντηλιακό σ’ όλες τις περιοχές του σώματός σου, και ειδικά στις ευαίσθητες!

Δες ακόμα:

Κάθε πότε πρέπει ν’ αντικαθιστάς το σουτιέν σου;
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved