Δεν θα βάλουμε ποτέ το bronzer με τον σωστό τρόπο!

LIKE US ON FACEBOOK

Εντάξει, δεν είμαστε όλοι makeup artists αλλά κάθε φορά βάζουμε τα δυνατά μας για να βελτιώσουμε τις τεχνικές μας και να έχουμε ένα καλύτερο αποτέλεσμα. Διαβάζουμε tips, βλέπουμε tutorials αλλά ακόμη δεν έχουμε καταλάβει πώς βάζουμε το bronzer σωστά για να έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Και δεν μιλάμε για το contouring που έχουμε ακόμη λίγο δρόμο για να το πετύχουμε… αλλά για το απλό bronzer που θα μας δώσει μια πιο ηλιοκαμένη όψη. Πώς βάζουμε το bronzer σωστά;

Υπάρχουν τρεις χρυσοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείς κατά γράμμα αν θέλεις ένα ομοιόμορφο και φυσικό αποτέλεσμα. Τρεις μόνο κανόνες και καμία περίεργη τεχνική…

Πώς βάζουμε το bronzer σωστά;

Μην το βάζεις παντού!

Όταν είχε πρωτοκυκλοφορήσει και ήταν πολύ της μόδας, τότε έλεγαν να το απλώνουμε παντού, να το εφαρμόζουμε παντού. Λάθος, λάθος, λάθος. Πλέον, οι makeup artists μας ενημερώνουν πως χρησιμοποιούμε το bronzer για να έχουμε ένα sun-kissed look.

Μπορείς, λοιπόν, να το εφαρμόσεις στην κορυφή στα μάγουλα, στη γραμμή της μύτης και πάνω από τους κροτάφους. Παράλληλα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις ελάχιστο για τον λαιμό και την περιοχή κοντά στο πιγούνι.

Το πινέλο έχει σημασία

Το πινέλο με το οποίο θα εφαρμόσεις το bronzer έχει τεράστια σημασία για να πετύχει και να έχεις το πιο όμορφο αποτέλεσμα.

πώς βάζουμε το bronzer

Όσο πιο μαλακό είναι το πινέλο, τόσο πιο μαλακό θα είναι και το bronzer στο πρόσωπό σου. Έτσι, αναλόγως αν θέλεις ένα πιο έντονο ή απαλό αποτέλεσμα, θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις και διαφορετικό πινέλο. Αν δεν θέλεις ένα πιο βαθύ και έντονο τελείωμα, τότε πρέπει να χρησιμοποιήσεις ένα πιο “κοφτερό” πινέλο. Επίσης, δώσε σημασία και στο μέγεθός του!

Η υφή μετράει

Και η υφή του bronzer έχει τη σημασία της. Το κόλπο για να σου διατηρηθεί αναλλοίωτο όλη την ημέρα είναι να ταιριάζει με τον τύπο δέρματός σου.

Σκέψου τον τύπο δέρματός σου πριν βάλεις το bronzer. Αν είναι ξηρό, δοκίμασε ένα υγρό bronzer για ενυδάτωση. Κι αν είναι λιπαρό, δοκίμασε ένα που να είναι σε πούδρα. Μην μπερδεύεις το bronzing με το contouring: Με το contouring κρύβεις πράγματα δημιουργώντας σκιές, ενώ με το bronzing δίνεις λάμψη και μια πιο ζεστή απόχρωση στην επιδερμίδα σου.

Διαβάστε επίσης:

Σταμάτα επιτέλους να βάφεσαι υπερβολικά, όσο πιο natural τόσο το καλύτερο
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved