Δεν σου στρώνει το μέικ απ; Δοκίμασε να κάνεις αυτά τα βήματα

LIKE US ON FACEBOOK

Στόχος πάντα θα είναι η αψεγάδιαστη κι αλαβάστρινη επιδερμίδα που δείχνει φυσική και φρέσκια. Κι ενώ θες να απλώσεις το μεικαπ σωστά και αριστουργηματικά, κάτι συμβαίνει και δεν σου στρώνει ή δεν μένει εκεί που το θες για πολλές ώρες.

Εφόσον έχεις βρει το μεικ απ, foundation ή φον ντε τεν (όπως και να το λες) που θεωρείς ότι ταιριάζει στην επιδερμίδα σου, αλλά και στις ανάγκες της, μετά πρέπει να βρεις τη σωστή την κίνηση, προκειμένου να μπορέσει κι αυτό να αναδείξει την αποτελεσματικότητα, αλλά και μαγεία του. Αν δεν σου στρώνει το μέικ απ, υπάρχει λύση, αρκεί να μας ακούσεις προσεκτικά!

Αρχικά, αυτό που χρειάζεται να καταλάβεις είναι ότι όλη η διαδικασία – εφαρμογή μεικ απ– απαιτεί χρόνο και κάποια μικρή τεχνική. Έτσι θα μπορέσει να σου στρώσει, και πάνω απ’ όλα να έχει διάρκεια στη μέρα.

Ξεκίνα, λοιπόν, βάζοντας στο πάνω μέρος της παλάμης σου μια μικρή ποσότητα μεικ απ (ιδανικά όσο ένα νόμισμα των 50 λεπτών). Έπειτα, πάρε ένα νωπό σφουγγαράκι ή ένα πινέλο και πέρνα μοιρασμένη ποσότητα σε μέτωπο, μύτη και μήλα. Άπλωσε προς το πηγούνι, τη γραμμή των μαλλιών και τον λαιμό. Ξεκίνα να το δουλεύεις απαλά και χωρίς να βιάζεσαι.

Διάβασε περισσότερα στο beautydiaries.gr

Δες και αυτό:

Λίγο μόνο μακιγιάζ μπορεί να σε κάνει να δείξεις πιο ξεκούραστη και λαμπερή
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved