Δεν έχεις ούτε 5 λεπτά για να φτιάξεις τα μαλλιά σου; Αυτά τα looks είναι για σένα! | Photos

LIKE US ON FACEBOOK

Σε πήρε ο ύπνος και δεν άκουσες το ξυπνητήρι; Έχασες χρόνο επειδή δεν έβρισκες τι να φορέσεις; Είχες ένα χαοτικό πρωινό; Τουλάχιστον βρήκαμε τα πιο γρήγορα looks για τα μαλλιά σου!

Υπάρχουν μέρες που δεν προλαβαίνεις ούτε να απολαύσεις το πρωινό σου (κακώς) και φυσικά ούτε για να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Υπάρχουν, όμως, γρήγορα looks για τα μαλλιά που μπορείς να κάνεις μέσα σε 5 λεπτά.

Με τα κατάλληλα υλικά και με μια μικρή «στρατηγική», μπορείς να φτιάξεις τα μαλλιά σου σε χρόνο dt.

Τα πιο γρήγορα looks για τα μαλλιά σου

Άλλαξε τη χωρίστρα

γρήγορα looks για τα μαλλιά

CLAUDIO LAVENIA/GETTY IMAGES

Μπορείς να αλλάξεις τη χωρίστρα και με αυτή τη μικρή αλλαγή να αλλάξει η όψη σου. Αν κάνεις τη χωρίστρα στην άκρη, γρήγορα κι εύκολα, έχεις ένα νέο look και περισσότερο όγκο.

Χρησιμοποίησε λάδι

γρήγορα looks για τα μαλλιά

WESTEND61/GETTY IMAGES

Κοιμήθηκες χωρίς να στεγνώσεις τα μαλλιά σου και το πρωί πετούσαν και ήταν λίγο πιο φουσκωτά από όσο θα ήθελες. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις λίγο λαδάκι και να τα φέρεις στη θέση τους. Θα μυρίζουν και υπέροχα!

Μισά πιασμένα πάνω

γρήγορα looks για τα μαλλιά

EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

Είναι και στη μόδα! Μπορείς να πιάσεις τα μισά σου μαλλιά πάνω, ένα look ιδανικό για όταν τα μαλλιά σου δεν είναι και φρεσκοπλυμμένα. Είναι ένα στιλ νεανικό και διαχρονικό!

Και για τις αφέλειες;

γρήγορα looks για τα μαλλιά

CHRISTIAN VIERIG/GETTY IMAGES

Το χειρότερο part με τις αφέλειες είναι όταν μεγαλώνουν αργά και βασανιστικά. Τι κάνεις όταν δεν στέκονται; Τα πιάνεις λίγο στην άκρη και αναδεικνύεις και το πρόσωπό σου!

Βάλε ένα headband

γρήγορα looks για τα μαλλιά

EDWARD BERTHELOT/GETTY IMAGES

Το headband είναι στη μόδα και είναι σύμμαχός σου σε αυτές τις δύσκολες μέρες που τα μαλλιά σου δεν στρώνουν ή που είναι λαδωμένα. Αν, λοιπόν, δεν έχεις χρόνο ούτε για να πλύνεις τα μαλλιά σου, τότε ένα headband είναι η καλύτερη λύση. Και είναι trend.

Διαβάστε επίσης:

Τι να κάνεις για τα μαλλιά που λαδώνουν απ’ τον αέρα;

Photo: Unsplash/Alex Suprun

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved