Πήρες την απόφαση να κόψεις αφέλειες και ήσουν ιδιαίτερα ικανοποιημένη με το αποτέλεσμα για αρκετό καιρό, αλλά σταδιακά άρχισαν να σε κουράζουν; Αυτά είναι τα χτενίσματα που σου προτείνουμε για όταν προσπαθείς να μακρύνεις τις αφέλειες σου!

Οι αφέλειες είναι ένα αγαπημένο κούρεμα και κάθε φορά που χρειαζόμαστε μια αλλαγή στα μαλλιά μας είναι αυτές που οι περισσότερες επιλέγουμε. Τι γίνεται όμως όταν ανακαλύπτουμε ότι τελικά δεν μας αρέσουν και τόσο, ότι δεν μας πάνε ή ότι τις είχαμε για αρκετό καιρό και τώρα ήρθε η ώρα να τις αλλάξουμε και πάλι;

Η λύση είναι να τις αφήσεις να μακρύνουν, αλλά το ερώτημα είναι τι μπορείς να κάνεις μέχρι αυτές να μεγαλώσουν και μήπως σε περιορίζει στην επιλογή των χτενισμάτων; Λοιπόν, σου λέμε ότι δεν σε περιορίζει καθόλου, ενώ όταν οι αφέλειες μεγαλώνουν είναι ακόμη καλύτερες και πιο εύκολες στο styling.

Curtain bangs

Είναι οι λεγόμενες curtain bangs και είναι η μεγαλύτερη τάση στα κουρέματα για το 2019. Είναι οι αγαπημένες των Γαλλίδων και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι όταν οι αφέλειες μεγαλώνουν να τις χωρίσεις απ’ τις δύο πλευρές. Παράλληλα, δεν χρειάζεται να τις ισιώσεις καθώς όσο πιο ανεπιτήδευτες είναι τόσο το καλύτερο.

κουρέματα που θα κυριαρχήσουν το 2019

Tom Newton

Κάνε πλεξούδα

Είναι ίσως το χτένισμα που δεν περίμενες να διαβάσεις, αλλά είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες επιλογές που έχεις. Πιάσε τις αφέλειες σου σε μια πλεξούδα στο επάνω μέρος των μαλλιών σου και άσε τα υπόλοιπα μαλλιά σου κάτω είτε ίσια είτε σε μπούκλες.

Αξεσουάρ

Είναι επίσης μία από τις μεγαλύτερες τάσεις για φέτος, που ξεκινήσαμε να βλέπουμε από το τέλος του 2018. Τα hairclips και από τις δυο πλευρές στα μαλλιά σου, έχουν αναδειχθεί στο αγαπημένο αξεσουάρ των κοριτσιών του Instagram, ενώ τα έχουμε δει και σε αρκετές πασαρέλες. Συνεπώς είναι ο ιδανικός τρόπος να καλύψεις τις αφέλειες σου.

αξεσουάρ για τα μαλλιά

Φράντζα

Είναι η προφανής λύση. Μετέτρεψε τις αφέλειες σε φράντζα και με μία καρφίτσα πιάσε τις αφέλειες πίσω από το αυτί. Είναι το ιδανικό hairstyle για το βράδυ ή για κάποια επίσημη εκδήλωση. Απλά μην ξεχάσεις να τις σταθεροποιήσεις στο επάνω μέρος με λίγο σπρέι.

Διάβασε ακόμη:

Γιατί το κοντό καρέ της Lucy Boynton είναι αυτό που θα δούμε περισσότερο την Άνοιξη!