Μια ανάσα πριν τον Ιούλιο, την καρδιά του Καλοκαιριού ανυπομονούμε για ημέρες στη θάλασσα και στον ήλιο! Ποια είναι τα beauty trends του Καλοκαιριού;

Το Καλοκαίρι το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε… μας ανανεώνει, μας ανεβάζει τη διάθεση και το στιλ! Κι εκτός από τις αλλαγές που έχουν ήδη γίνει στη ντουλάπα μας, παρακολουθούμε και τα beauty trends του Καλοκαιριού και υιοθετούμε όσα μας ταιριάζουν.

Ποιες είναι οι τάσεις στην ομορφιά για φέτος τον Ιούλιο; Νύχια, μακιγιάζ, χείλη, μάτια;

Τα beauty trends του Καλοκαιριού που σε ενδιαφέρουν

Neon eyeliner

beauty trends του Καλοκαιριού

Ναι, το neon eyeliner είναι στη μόδα! Άφησε το διαχρονικό μαύρο και το smoky eye και βάλε το neon και το χρώμα στη ζωή σου. Αν το βάλεις σωστά και δεν το παρακάνεις, θα έχεις ένα minimal look και τα μάτια σου θα είναι πιο φωτεινά!

Λευκό μολύβι

beauty trends του Καλοκαιριού

Λευκό μολύβι για να κάνεις cat eye! Ακόμη μια extreme τάση για πολλούς. Μπορείς να πειραματιστείς, να δεις αν σου ταιριάζει ή όχι και να πάρεις τις αποφάσεις σου. Πάντως θα το δεις να παίζει φέτος το Καλοκαίρι.

Μπούκλες

beauty trends του Καλοκαιριού

Οι ελαφριές, ατίθασες μπούκλες μα θυμίζουν λίγο 80s και πολύ μας αρέσουν! Ναι, επέστρεψαν και μπορούμε να χαιρόμαστε για αυτό. Το beachy style στα μαλλιά, οι χαλαρές μπούκλες θα παίξουν πολύ και ταιριάζουν στις περισσότερες.

Ρουζ, ρουζ, ρουζ

beauty trends του Καλοκαιριού

Άλλωστε τα ηλιοκαμένα μάγουλα είναι πάντα στη μόδα! Και φέτος το Καλοκαίρι συνδύασε το κραγιόν με το χρώμα του ρουζ και δώσε μια πιο ηλιοκαμένη και λαμπερή όψη στο πρόσωπό σου. Θα νομίζουν ότι είχες πάει διακοπές, θα δείχνεις πιο ξεκούραστη και πιο καλοκαιρινή!

Πορτοκαλί κραγιόν

beauty trends του Καλοκαιριού

Το πορτοκαλί κραγιόν είναι στη μόδα. Ένα tip για πρωτάρηδες: Βάλε λίγο κραγιόν στο δάχτυλό σου και στη συνέχεια εφάρμοσε πάνω στα χείλη σου για να δημιουργήσεις μια “σβησμένη” απόχρωση του πορτοκαλί και να μην είναι τόσο έντονο.