Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να απλώνεις το make up!

LIKE US ON FACEBOOK

Μετά από χρόνια που απλώναμε το make up με τα δαχτυλάκια μας, αντιληφθήκαμε πως το κάνουμε λάθος! Όλοι οι επαγγελματίες makeup artists μας λένε πως αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να απλώνεις το make up.

Ποιος είναι ο σωστός τρόπος για απλώνεις το make up; Πάντως όχι με τα χέρια σου. Το αποτέλεσμα όταν βάζεις make up με τα δάχτυλα; Δεν το απλώνεις σωστά , τα χέρια σου γεμίζουν με make up και σίγουρα θα λερωθείς!

Ο καλύτερος τρόπος για να απλώνεις το make up είναι το σφουγγαράκι! Μόλις χρησιμοποιήσεις το σφουγγαράκι η ζωή σου θα γίνει σίγουρα πιο εύκολη και το αποτέλεσμα θα σε αποζημιώσει!

Το πρώτο βήμα είναι να βρέξεις το σφουγγαράκι σου. Δεν πρέπει ποτέ να χρησιμοποιείς το σφουγγαράκι στεγνό. Κι όμως! Η professional artist Berlett προτείνει να το βρέξεις με λίγο νερό μέχρι να το απορροφήσει.

σωστός τρόπος για να απλώνεις το make up

Γιατί; Αυτό θα σου δώσει ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ θα επιστρέψει στο σφουγγάρι να πάρει τη σωστή ποσότητα make up. Το επόμενο βήμα είναι να βουτήξεις το σφουγγαράκι μέσα στο foundation. Στη συνέχεια ρόλαρέ το απαλά στο πρόσωπό σου μέχρι να πάρεις την κάλυψη που θέλεις. Το σημαντικό είναι να το ταμπονάρεις και όχι να το “γδάρεις” πάνω στο δέρμα σου. Έτσι, θα πετύχεις ένα τέλειο, φυσικό αποτέλεσμα.

Με την άκρη από το σφουγγαράκι μπορείς να βάψεις τις γωνίες γύρω από τη μύτη και τα μάτια. Με το ίδιο σφουγγαράκι μπορείς να απλώσεις και το concealer σου.

Το μόνο ενοχλητικό με το σφουγγαράκι είναι ότι πρέπει να το καθαρίσεις γρήγορα μετά από κάθε χρήση ώστε να μην στεγνώσει το make up πάνω. Πώς να πλύνεις το σφουγγαράκι σου; Με νερό και το καθαριστικό που χρησιμοποιείς στο πρόσωπό σου.

Διάβασε και τη σωστή απόχρωση για το δικό σου πρόσωπο και τον τύπο επιδερμίδας σου.

Διαβάστε επίσης:

Τόσα χρόνια μάλλον βάφεσαι λάθος! Έχει και το μακιγιάζ τους κανόνες του!
Copyright © iPop 2012 - 2020 | All rights reserved