Αυτοί οι μύθοι για την ομορφιά, χαλάνε την εμφάνισή μας!

LIKE US ON FACEBOOK

Προκειμένου να έχεις μια προσεγμένη εμφάνιση, θα πρέπει να περιποιείσαι τον εαυτό σου σε καθημερινή βάση. Πόσες, όμως, απ’ τις καθημερινές σου συνήθειες είναι σωστές και σε βοηθούν στην εμφάνισή σου; Μύθοι για την ομορφιά που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις.

Είτε τα έχεις διαβάσει σε κάποιο περιοδικό, είτε στα έχει πει η κολλητή σου, οι παρακάτω μύθοι για την ομορφιά όχι μόνο δεν σε βοηθούν, αλλά χαλάνε την εμφάνισή σου.

Αυτοί οι μύθοι για την ομορφιά όχι μόνο έχουν ως αποτέλεσμα να χάσεις χρόνο και χρήμα, αλλά μπορούν πολύ εύκολα να χαλάσουν την εμφάνισή σου.

Μύθοι για την ομορφιά που πρέπει να σταματήσεις να πιστεύεις

Μην βάφεσαι καθημερινά

Δεν φταίει το μακιγιάζ από μόνο του, αλλά φταις εσύ που δεν το αφαιρείς όταν πέφτεις για ύπνο! Το δέρμα πρέπει να αναπνέει αλλά κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορείς να βάζεις την ενυδατική σου και το makeup σου αλλά να μην ξεχνάς να το αφαιρείς!

Η ενυδατική δεν σε βοηθά με τις ρυτίδες

μύθοι για την ομορφιά

Δεν ξέρουμε πως έχει βγει αυτός ο μύθος, αλλά σήμερα η ενυδατική κρέμα πολεμά και την εμφάνιση ρυτίδων. Το πιο σημαντικό που πρέπει να θυμάσαι, είναι ότι πρέπει να περιέχουν φίλτρα UV και βιταμίνες. Και η ενυδατική μπορεί να κάνει θαύματα.

Πρέπει να αλλάζεις συχνά κρέμα

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως πρέπει να αλλάζουν συχνά τις κρέμες επειδή το πρόσωπο τις συνηθίζει και παύουν να είναι τόσο αποτελεσματικές. Αυτό είναι λάθος.

Το νερό σε βοηθά με τις ρυτίδες

Το νερό είναι σημαντικό και ορισμένες φορές κάνει θαύματα αλλά δεν μπορεί να κάνει και… πολλά με τις ρυτίδες στο πρόσωπό σου. Φυσικά πρέπει να πίνεις πολύ νερό γιατί κάνει καλό στην υγεία σου και σου δίνει ενέργεια!

Ο ήλιος κάνει καλό στην ακμή

μύθοι για την ομορφιά

Πολλές γυναίκες θεωρούν πως ο ήλιος κάνει καλό στην ακμή γιατί ξηραίνει τα σπυράκια. Λάθος. Ο ήλιος όντως κάνει το δέρμα σου πιο ξηρό, αλλά το δέρμα αντιδρά και παράγει περισσότερα έλαια με αποτέλεσμα την εμφάνιση ακμής.

Βάλε πάγο στο πρόσωπό σου

Αυτή η τακτική δεν κάνει καλό σε όλους γιατί οι πολύ χαμηλές θερμοκρασίες μπορεί να βλάψουν το δέρμα. Η ροή του αίματος μπορεί να διαταραχθεί. Επιπλέον, μπορεί να πρηστείς και να κάνουν την εμφάνισή τους μικρές φλέβες. Αν έχεις ξηρό δέρμα απλά μην το κάνεις, υπάρχουν καλλυντικά πολύ καλύτερα από τον πάγο.

Αν κόβεις τα μαλλιά σου συχνά, θα μακρύνουν πιο εύκολα

Κάτι που οι περισσότερες γυναίκες πιστεύουν αλλά δεν ισχύει. Τα μαλλιά μεγαλώνουν με την ίδια ταχύτητα -περίπου 0.40 ίντσες τον μήνα- ανεξάρτητα από το πόσο συχνά τα κόβεις.

Διαβάστε επίσης:

Ψεματάκια που λένε εταιρίες ομορφιάς και πρέπει να προσέξεις!

Copyright © iPop 2012 - 2017 | All rights reserved